Έγγραφο του υπ. Υγείας καλεί τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ να πάνε στη δουλειά «εν αναμονή του αποτελέσματος» από το τεστ κορονοϊού

Στην πραγματικότητα αυτό που λένε στους εργαζόμενους είναι «πάτε για δουλειά και αν βγείτε θετικοί βλέπουμε» – «Βλέποντας και κάνοντας» και στα υγειονομικά μέτρα

Ένα αποκαλυπτικό έγγραφο που απευθύνεται προς όλους τους εργαζόμενους της 9ης περιφέρειας ΕΚΑΒ της Αλεξανδρούπολης, έφερε στο φως το tvxs.gr.

Πρόκειται για ένα έγγραφο που αποδεικνύει ότι η λογική «βλέποντας και κάνοντας» επικρατεί και στα υγειονομικά μέτρα που λαμβάνονται εγκυμονόντας ακόμη μεγαλύτερους κινδύνους στο ήδη δυσχερές σκηνικό, αφού, όπως καταδεικνύουν τα στοιχεία καθημερινώς η πανδημία «ξεφεύγει» του κρατικού ελέγχου. 

Το έγγραφο με θέμα «Έλεγχος για Covid-19 για όλους τους εργαζόμενους που επιστρέφουν από την άδειά τους», αναφέρει ξεκάθαρα ότι με εντολή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας όλοι οι εργαζόμενοι που επιστρέφουν από την άδειά τους θα πρέπει να υποβληθούν σε τεστ ελέγχου, με τη λήψη των δειγμάτων να γίνεται στα Νοσοκομεία των νομών. Πλην, όμως «και εν αναμονή του αποτελέσματος», οι εργαζόμενοι θα επιστρέφουν στην εργασία τους με τήρηση αυξημένων μέτρων ατομικής προστασίας. 

Στην πραγματικότητα αυτό που λένε στους εργαζόμενους είναι «πάτε για δουλειά και αν βγείτε θετικοί βλέπουμε», παρόλο που, όπως είχε ανακοινωθεί όλοι οι εργαζόμενοι στις δομές υγείας που επιστρέφουν από άδεια θα πρέπει υποχρεωτικά να κάνουν τεστ μετά την επιστροφή τους από την κανονική τους άδεια και πριν την ανάληψη της υπηρεσίας τους. Φαίνεται ότι το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) δεν συμπεριλαμβάνεται. 

Πρόκειται για ακόμη μια αποκάλυψη που προστίθεται στις πολλές που γίνονται τις τελευταίες ημέρες και οι οποίες τελικά αποδεικνύουν τις κυβερνητικές παλινωδίες και την ανυπαρξία σχεδίου που οδήγησε στο δεύτερο κύμα πανδημίας και δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερες ανησυχίες για το εγγύς μέλλον. 

tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί