Στις 11 κολλάει, στις 12 όχι, αλλά αν στον συνωστισμό είναι κι ο Μητσοτάκης, τότε δεν κολλάει ούτε με θεία κοινωνία! (φωτο)

Έστειλε μήνυμα για τον κορονοϊό από τα Χανιά, αλλά ο ίδιος αμέσως δεν εφάρμοσε όσα συμβούλευσε.

Από την Κρήτη, όπου βρίσκεται, ο Έλληνας πρωθυπουργός έκανε ειδική μνεία στα μέτρα προστασίας έναντι του θανατηφόρου ιού, τονίζοντας ότι «ο φετινός Δεκαπενταύγουστος μάς βρίσκει όλους σε φυσική απόσταση μεταξύ μας».

Δείτε επίσης: Ο Κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε… συνεχίζοντας τις διακοπές του στα Χανιά, απ’ όπου κάνει… διαγγέλματα! (φωτο- βίντεο)

«Όμως, ενωμένους όσο ποτέ. Γι’ αυτό και τον υποδεχόμαστε μαζί αλλά και ο καθένας ξεχωριστά: Φοράμε τη μάσκα μας. Δεν συνωστιζόμαστε. Και τηρούμε τις οδηγίες των γιατρών και της Πολιτείας. Γιορτάζουμε την Παναγία, προστατεύοντας την ζωή μας και την υγεία του διπλανού μας».

Ενώ ανάλογα έγραψε στο twitter

Δείτε όμως τί έκανε ο ίδιος.

Στην μονή των Τσαγκαρόλων, φόρεσε τη μάσκα, αλλά παρακολουθούσε απαθής τον συνωστισμό καθώς και τη θεία Κοινωνία που γινόταν μπροστά του.

Αλλά μετά την έβγαλε όλη η οικογένεια κι η σύζυγός άρχισε τις αγκαλιές!

Εικόνα

Ενώ ουδέποτε τη φόρεσε στις επαφές με το προσωπικό της 115 Πτέρυγας Μάχης!

Αν είσαι ο Μητσοτάκης, δεν κολλάει!

Ή, στις 11:15 κολλάει, αλλά στις 12 δεν κολλάει!

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Στις 11 κολλάει, στις 12 όχι, αλλά αν στον συνωστισμό είναι κι ο Μητσοτάκης, τότε δεν κολλάει ούτε με θεία κοινωνία! (φωτο)”

  1. Δήμος Σθένης

    Τι να κάνει κι ο ιός ο δυστυχής; Στο Μήτσο κολλάει, στον Τάκη δεν κολλάει, Ή και ανάποδα στον Μήτσο δεν κολλάει στον Τάκη κολλάει… Μπερδεύεται ο βλάκας από την “μεγαλοαστική συμπεριφορά” και τη διμουριά που σκοτώνει!!!” Έπειτα είναι και το άλλο! Έτσι που τρέχει από τόπο σε τόπο για διακοπές, που να τον-ε προλάβει ο ιός; Που τον βρίσεις που τον χάνεις σε κάποια παραλία – κι έχει πάμπολλες η χώρα μας – ή σε κανένα στρατιωτικό ελικόπτερο να τρέχει στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει θεατρική παράσταση μετά τη φωτογράφηση! ‘Άλλοτε μονάχο, άλλοτε με σπουδαία προσώπα-τα αγκαλιά, άλλοτε με πολίτες, άλλοτε με καλόγερους, άλλοτε με μαγιό κι άλλοτε με πουκαμισοπαντέλονο ασορτί με τα χρώματα της ΝουΔούλας του, άλλοτε σαν διαφημιστή, άλλοτε κάτι σαν πρωθυπουργό, άλλοτε σαν τουριστικό πράκτορα κι άλλοτε πως άλλως, πλην πάντα μπουρδολογούντα και χαζοχαρούμενο ή μ’ ένα διάγγελμα στο στόμα σαν κακοψαλμένο τροπάρι!!!
    Μήπως όμως μας δείχνει με τον τρόπο του πως έτσι πρέπει να κάνουμε κι εμείς να καταμπερδέψουμε τον ιό μήπως και μας απαρατήξει με τη βοήθεια και των καλόγερων, των αρχιπαπάδων και των παπαδαθρώπων και δεν το καταλαβαίνουμε λόγω άγνοιας της “μεγαλοαστικής συμπεριφοράς” που γνωρίζει μόνο Αυτός και η κ. Τζαβέλαινα;
    Υ.Γ. Όπως βλέπετε για τον κ.κ. Μπογδάνο δεν αναφέρω και πάλι το παραμικρό! Φύλαγε τα ρούχα σου… λέει μια παροιμία! Γιατί το ψέμα μπορεί να έχει κοντά ποδάρια, αλλά ένας βαθιά φιλοσοφημένος νους δεν ξέρεις μέχρι που μπορεί να τ’ απλώσει…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί