«Με λένε Ράνια»

Το ΣΧΗΜΑ 7 μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις από τα μέσα Ιουλίου  και την μεγάλη ανταπόκριση θα συνεχίσει  τις παραστάσεις στην όμορφη αυλή  του La Brasserie (Κοραή 5) στο Ηράκλειο στις 18 και 25 Αυγούστου  στις 21:30.Λόγω των μέτρων προστασίας οι θέσεις είναι περιορισμένες και το τηλέφωνο  για τις κρατήσεις είναι το 6976331107. 

Το «Με λένε Ράνια» είναι μία παράσταση εμπνευσμένη από το έργο των D.Macmillan και J.Donahoe, «Every brilliant thing”.

Το έργο άδειο από σκηνικά είναι δυναμικό και διαδραστικό. Αλληλεπιδρά με τους θεατές οι οποίοι γίνονται μέρος της παράστασης με συγκεκριμένο ρόλο και παρουσία.
Ο ρόλος της ηρωίδας γεμάτος αντιθέσεις, δημιουργεί διακριτά σημεία αναφοράς μεταβαίνει από το φως στο σκοτάδι και πάλι πίσω κλείνοντας τον φιλοσοφικό κύκλο της ίδιας της ζωής
Ένα έργο αφιερωμένο στην ζωή, στον έρωτα, στο μαύρο και το άσπρο και σε όλα αυτά που μπορούν να δώσουν σημασία και χρώμα στην δική μας πορεία.

Έγραψαν χαρακτηριστικά:” Δεν είναι (ακόμη ένας μονόλογος). Κι όμως παίζεται από έναν και μόνο ηθοποιό. Ούτε είναι (ακόμη μία) διαδραστική παράσταση, έστω κι αν οι θεατές συμμετέχουν ενεργά.Η διαδραστικότητα της παράστασης δεν έγκειται απλώς στην περιστασιακή συμμετοχή του κοινού σε αυτή, αλλά στην ολοκληρωτική και καταλυτική δράση του, επηρεάζοντας αναλόγως και την εξέλιξη της ίδιας της παράστασης. Οι θεατές δεν αποτελούν βοηθητικά πρόσωπα στην αφήγηση της ιστορίας, αλλά δρώντα πρόσωπα που με αμείωτο ενδιαφέρον, αυτοσχεδιάζουν, «υπακούν» στις οδηγίες που τους δίνονται, παρασύρονται και ενσωματώνονται αβίαστα στην πλοκή του έργου.Το κείμενο με αυτον τον τόσο χαριτωμένο τρόπο γραφής, είναι μια αρκετά καλή απάντηση στο πώς μιλάμε για κάτι εξαιρετικά σοβαρό δίχως να γινόμαστε διδακτικοί, βαρύθυμοι ή δακρύβρεχτοι.”

Σκηνοθεσία :Γιάννης Ζωγραφάκης Giannis Zografakis

Μουσική επιμέλεια :Βαρδής Σαμαριτάκης Pantelonos Pantalone

Διδασκαλία τραγουδιών :Μαρία Κριτσωτάκη

Κινησιολογία: Μικαέλα Κεφαλογιάννη

Φωτογραφίες:Μάνος Πολιτάκης
Teaser :Νικόλας Λεβεντάκης Nikolas Leventakis
Ερμηνεία : Ράνια Πλατάκη

Είσοδος 10 ευρω

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 6976331107

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί