Ηράκλειο: Μια περίεργη υπόθεση μαζικών τεστ κορονοϊού που φέρονται θετικά- Τα ερωτηματικά που προκύπτουν

Μια περίεργη υπόθεση με μαζικά τεστ κορονοϊού στο Ηράκλειο που βγήκαν θετικά, είναι από χθες σε εξέλιξη. Πρόκειται για περίπου 20 τεστ που βγήκαν θετικά σε ιδιωτικό κέντρο της πόλης και ήδη ενημερώθηκε γι αυτά ο ΕΟΔΥ, συμβουλεύοντας σε αυτή τη φάση τους ανθρώπους απλώς να μείνουν σε καραντίνα στα σπίτια τους!

Πάντως οι περιπτώσεις αυτές δεν έχουν προστεθεί στη λίστα του ΕΟΔΥ και άρα δεν έχουν ανακοινωθεί (όλα ή κάποια από αυτά).

Μερικοί από τους φερόμενους ως φορείς του ιού προτίθενται να κάνουν νέα τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί αν πράγματι είναι ακριβής η πρώτη εξέταση.

Πάντως, εφόσον επιβεβαιωθεί ότι όντως 20 νέα κρούσματα υπάρχουν στο Ηράκλειο, μάλιστα σε ανθρώπους που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, τότε προκύπτουν μια σειρά από ζητήματα, που πρέπει να απαντηθούν από τους υπεύθυνους είτε του ΕΟΔΥ, είτε της ΥΠΕ είτε του κέντρου του ΠΑΓΝΗ, που λογικά έχουν ενημερωθεί. Όπως, για παράδειγμα, οι άνθρωποι αυτοί έχουν τις δραστηριότητές τους, έχουν έρθει σε επαφή με άλλους ανθρώπους, άρα μπαίνει θέμα ενός τέτοιου ελέγχου.

Κι αν σε ένα μόνο ιδιωτικό κέντρο και μόνο σε μία μέρα βρέθηκαν τόσοι φορείς, τότε πιθανώς τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά, ειδικά αν αρχίσουν μαζικά τεστ στους πολίτες.

Αναμένουμε τις απαντήσεις για την πολύ σοβαρή αυτή υπόθεση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί