Κατέληξε άλλη μία ηλικιωμένη: Στους 222 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει ο αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στη χώρα μας. Την Παρασκευή έγινε γνωστό ότι εξέπνευσε μια 84χρονη στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Πλέον τα θύματα της πανδημίας στη χώρα μας ανέρχονται σε 222.

Κατά πληροφορίες ο θάνατος της ηλικιωμένης δεν σχετίζεται με τα κρούσματα στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης.

Πέντε θάνατοι από κορωνοϊό την Πέμπτη

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Πέμπτη,  ανακοινώθηκαν πέντε θάνατοι από κορωνοϊό εκ των οποίων οι δύο προέρχονται από το γηροκομείο – υγειονομική βόμβα στο Ασπροχώρι Θεσσαλονίκης, εκεί όπου προέκυψε η εστία διασποράς.

Δείτε επίσης: Κορονοϊός: 204 νέα κρούσματα σε ένα 24ωρο – Στους 221 οι νεκροί στη χώρα μας

Πιο αναλυτικά, σήμερα έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό μια 91χρονη και μια 88χρονη που φιλοξενούνταν στον οίκο ευγηρίας. Όσον αφορά την 88χρονη που βρισκόταν στο γηροκομείο, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, είχε εκδηλώσει συμπτώματα και κατέληξε τα ξημερώματα στο ΑΧΕΠΑ. Η ηλικιωμένη έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Το πρωί της Πέμπτης, όπως έγινε γνωστό, κατέληξαν δύο ακόμα ηλικιωμένοι, ένας 87χρονος από τη Χαλκιδική και ένας 82χρονος από τη Θεσσαλονίκη. Ο 87χρονος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής. Είχε πολλά προβλήματα με εικόνα μη αντιστρέψιμη, Ο 82χρονος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ από τις 2 Αυγούστου, με υποκείμενα νοσήματα γαστρίτιδα και προστάτη. Σύμφωνα με τη διεύθυνση της ΜΕΘ δεν ήταν από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί