Εσύ φταις για όλα…

Γράφει η Θεία Λόλα

Ο «θρίαμβος» της κυβέρνησης την Άνοιξη ήταν αναμφισβήτητος. Το βεβαίωνε μέχρι και ο … Αρκάς! Μας γλίτωσε από βέβαιο θάνατο, όπως μετέδιδαν νυχθημερόν η ανιψιά του πρωθυπουργού κι ο κουμπάρος του από τα κανάλια και τις εφημερίδες που είναι ιδιοκτήτης.

Μετά ενέσκηψαν τα αλητόπαιδα που χωρίς ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας και ευθύνης ξημεροβραδιάζονται στα μπιτσόμπαρα της Μυκόνου και της Κασσάνδρας και πάνε να μας πεθάνουν όλους!

Από τη μια η «υπεύθυνη» κυβέρνηση με τα μέτρα που λαμβάνει για να προλάβει το κακό κι απ’ την άλλη η νεολαία της καφρίλας που ξενυχτά στα κλαμπ και τα οργιώδη πάρτι και διασπείρει τον ιό αναίσχυντα και ανερυθρίαστα. Κι αν έχετε οποιαδήποτε αντίρρηση μέχρι και ο … Αρκάς το επιβεβαιώνει!

Αυτή η νεολαία θα καταστρέψει εν τέλει όλους τους οραματισμούς του … Χαρδαλιά! Δεν έχει τι να κάνει τα ευρώ και τα χαρτζιλίκια της, πού τη χάνεις, πού τη βρίσκεις στα κοκτέηλ και στα pool bars συχνάζει, αναίσθητη και ανεπρόκοπη καθώς είναι. Όλα τα επιδόματα που της έδωσε  κυβέρνηση στα mohitos και στα Havana πάνε, την ίδια ώρα που οι κυβερνώντες μοχθούν από το μετερίζι τους να περιορίσουν τον ιό και τα τουρκικά ερευνητικά πλοία.

Αλλά δεν φταίει κανείς άλλος! Ο Καρανίκας φταίει! Κι αν δεν το πιστεύετε δείτε την ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος! Κατατροπώνει την αξιωματική αντιπολίτευση για τον… Καρανίκα! Δεν έχει παρά να πάρει θέση επί του θέματος και ο … Αρκάς!

Αντί να περιοριστούν οι νέοι στα σπίτια τους καλοκαιριάτικα πιάσαν τις Μυκόνους και τις Σαντορίνες να μας ξεκάνουν! Χάθηκε να βγουν στην Πανεπιστημίου να κάνουν ένα «Μεγάλο Περίπατο» στην ξεβαμμένη κόκκινη άσφαλτο και τα ξεραμένα φυτά στις γαλβανιζέ ζαρντινιέρες που γι ‘ αυτό αν δεν απατώμαι έφτιαξε ο σούπερ-ντούπερ δήμαρχος Αθηναίων και να γλιτώσουμε ως κράτος και ως κοινωνία από τον ιό;

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Εσύ φταις για όλα…”

  1. Κυριακος

    Δεν ήμαστε κάφροι κύριε πρωθυπουργέ..
    Δεν σε εμπιστευόμαστε πλέον…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί