Έχουμε ένα ακόμα πλεονέκτημα με τον Μωυσή: τον… μεγαλοαστισμό του που κατατροπώνει!- Μα… δείτε τον! (εικόνες)

Διαβάστε τα παρακάτω που ανέβασε στο twiiter η Νίκη Τζαβέλα, άλλοτε συνεργάτης του πατέρα Μητσοτάκη, βουλευτής της ΝΔ, κάποτε, ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ, στη συνέχεια και από το 2014 και πάλι στέλεχος της ΝΔ.

Θα καταλάβετε γιατί η Ελλάδα με τον Κυριάκο πρωθυπουργό έχει ένα ακόμα πλεονέκτημα, που δεν υπολογίσαμε! Τη… μεγαλοαστική του συμπεριφορά, που κατατροπώνει ακόμα και τον ΓΓ του ΝΑΤΟ! Τα πλοία των Τούρκων;

One Thought to “Έχουμε ένα ακόμα πλεονέκτημα με τον Μωυσή: τον… μεγαλοαστισμό του που κατατροπώνει!- Μα… δείτε τον! (εικόνες)”

  1. Δήμος Σθένης

    Προφανώς εμείς της πλέμπας δεν γνωρίζουμε από το μεγαλοαστισμό (μεγαλοαυτισμό θα έλεγα εγώ) του κκ. Μωυσή!!! Ούτε και το να γλείφουμε το δάχτυλό μας μετά το αυτοκ@λ@δάχτυλο (το ξέρετε δα το ανέκδοτο που ο σερβιτόρος σερβίρει έχοντας βουτήξει το χοντρό του δάχτυλο στη σούπα του πελάτη. Τι κάνεις εκεί, βρε, βλάκα, ρωτάει αγανακτισμένος ο πελάτης. Ξέρετε, κύριε, έχω μόλυνση στο νύχι του δαχτύλου μου και ο γιατρός μου είπε να το έχω στα ζεστά, δικαιολογήθηκε ο σερβιτόρος! Και στη σούπα μου το έβαλες βρε άχρηστε, συνεχίζει αγριεμένος ο πελάτης. “Εεε. προσπαθεί να δικαιολογηθεί ο σερβιτόρος. Και που να το βάλω, κύριε; Να το βάλεις στον πισινό σου, ρε, φωνάζει εξαγριωμένος τώρα ο πελάτης. Μα εκεί το είχα πριν να το βάλω στη σούπα σας…του απάντησε ο σερβιτόρος!!! ) που έφαγε – μιας που οι φίλοι του ούτε που καταδέχτηκαν να του το βάλουν και τον άφησαν να βολευτεί μονάχος του – απ’ τη ΝΑΤΟική σύσκεψη όπως πληροφορηθήκαμε όλοι -πλην Τζαβέλαινας – οι Έλληνες!!! Κι αντί να γλείψει το μέρος που τον πονεί(;), γλείφει το δάχτυλό του για… επικοινωνιακούς λόγους!!! Τόσος μεγαλοαστισμός που τρέχει απ’ τα …μπατζάκια του!!!
    Υ.Γ. !. Αλήθεια σε ποιες αυτοκρατορικές ή βασιλικές ή έστω κοτσαμπασίδικες αυλές, παλάτια, αρχοντικά ή οντάδες, προθαλάμους ή βασιλικούς στάβλους είναι ανατεθραμμένη η κ. Τζαβέλαινα ώστε να γνωρίζει και να αναγνωρίζει τη μεγαλοαστική συμπεριφορά; Γιατί μόνο ως παρακλαυσίθυρη μετά δυσκολίας την κόβω!!!
    2. Όπως διαβάζετε δεν κάνω την παραμικρή αναφορά είτε έμμεσα είτε άμεσα στον κ.κ. Μπογδάνο και στους ντόπιους ομοίους του. Το επισημαίνω γιατί ποτέ κανείς δεν ξέρει που μπορεί να οδηγήσει ένας φιλοσοφημένος βουλευτικός ή επίδοξος βουλευτικός νους!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί