Απίστευτο: Πέταξαν φοιτήτρια έξω από λεωφορείο στην Κρήτη για… 0,20 ολόκληρα λεπτά!

Η συμπεριφορά πολλές φορές οδηγών στο αστικό ΚΤΕΛ Χανίων δεν είναι και η καλύτερη. Μία τέτοια περίπτωση κακής συμπεριφοράς φέρνει στο φως σήμερα η εφημερίδα Αγώνας της Κρήτης.

Σύμφωνα με την καταγγελία φοιτήτρια επιβιβάστηκε σε λεωφορείο με προορισμό τη Χαλέπα την Παρασκευή. Είχε μαζί της το εισιτήριο των 0,60 ευρώ καθώς δικαιούται έκπτωσης ως φοιτήτρια. Όμως, όταν εισήλθε στο λεωφορείο ο οδηγός άρχισε να της φωνάζει ότι δεν έπρεπε να κόψει το εισιτήριο των 0,60 ευρώ αλλά των 0,80 ευρώ και απαίτησε να κατέβει από το λεωφορείο και να κόψει άλλο εισιτήριο.

Η φοιτήτρια του εξήγησε ότι έχει κάρτα, όχι όμως κέρματα ενώ δε μπορεί να καθυστερήσει αφού έπρεπε να πάει οπωσδήποτε στη δουλειά και αν δε μπορούσε να πάει, θα είχε συνέπειες. Ο οδηγός όμως αδιαφόρησε και αφού προσέβαλε τη φοιτήτρια την εξώθησε σε έξοδο από το λεωφορείο.

Όλα αυτά για 0,20 ευρώ…

Για να κάνουμε ξεκάθαρα τα πράγματα, δεν είμαστε υπέρ στο να μην πληρώνονται εισιτήρια για τις μετακινήσεις των πολιτών, όμως καλό είναι να υπάρχει και λίγο ανθρωπιά και κατανόηση. Προφανώς η φοιτήτρια δεν ήθελε να ταξιδέψει τσάμπα εφόσον πλήρωσε εισιτήριο. Ζούμε σε μία εποχή πολύ ιδιαίτερη και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες είναι πάρα πολύ σοβαρά. Προφανώς τα 0,20 λεπτά δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα…

Με 0,20 ευρώ δεν παίρνεις ούτε τσίχλα… Για όνομα του θεού…

Τα αναλυτικά στοιχεία της καταγγελίας υπάρχουν στη διάθεση της εφημερίδας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί