Η στιγμή που συλλαμβάνουν τον άνδρα που επιτέθηκε με τσεκούρι στη γυναίκα του (Βίντεο)

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (10/08) στην Καλλιθέα, όταν ένας άνδρας καταδίωξε στην οδό Σπάρτης με τσεκούρι τη σύζυγό του και την τραυμάτισε σε διάφορα σημεία του σώματος της, ενώ στη συνέχεια ο δράστης αυτοτραυματίστηκε με το ίδιο τσεκούρι.

Δείτε: Ελλάδα: Επιτέθηκε στην σύντροφό του με τσεκούρι

Συγκεκριμένα, γύρω στις 21:00 οι περίοικοι της Καλλιθέας άκουσαν τις φωνές μιας γυναίκας που έτρεχε στους δρόμους σε έξαλλη κατάσταση, ενώ την ακολουθούσε, κυνηγώντας την, ένας άντρας που κρατούσε ένα τσεκούρι. Η γυναίκα, ηλικίας 55 ετών, είχε βγει από το σπίτι της και έτρεχε στους δρόμους καταδιωκόμενη από τον 67χρονο σύζυγό της.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο με τη σύλληψη του δράστη από τις αστυνομικές αρχές που δημοσίευσε το Mega:

Σύμφωνα με μαρτυρίες από τους γείτονες, το ζευγάρι είχε μεγάλους διαπληκτισμούς και συχνά στο παρελθόν, με τη γυναίκα να ζητά συνεχώς διαζύγιο από τον άνδρα της, ο οποίος είχε προβλήματα αλκοολισμού.

Το βράδυ της Δευτέρας (10/08) η 55χρονη ζήτησε για άλλη μια φορά, εν μέσω ενός διαπληκτισμού, διαζύγιο από τον 67χρονο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της λογομαχίας τους άρπαξε ένα τσεκούρι και στράφηκε εναντίον της.

Η γυναίκα έντρομη άνοιξε την πόρτα και άρχισε να τρέχει στα στενά της Καλλιθέας, ενώ στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Αραπάκη, ο άντρας την πρόλαβε και μπροστά στα μάτια των γειτόνων της κατάφερε μια τσεκουριά στην πλάτη.

Η γυναίκα έπεσε στο έδαφος και δέχτηκε και άλλα χτυπήματα από τον σύζυγό της, ενώ εν μέσω παροξυρσμού ο ίδιος άρχισε να καταφέρνει τσεκουριές στο κεφάλι και το σώμα του.

Μέχρι να φτάσει η αστυνομία και να επιληφθεί του περιστατικού, άντρας και γυναίκα κείτονταν αιμόφυρτοι στο πεζοδρόμιο.

Το ΕΚΑΒ τους παρέλαβε και τους μετέφερε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του άνδρα είναι σοβαρότερη από αυτή της γυναίκας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί