Κι εκείνοι κάνουν διακοπές: Στην Εύβοια πνίγονται αλλά η Πολιτική Προστασία δεν έστειλε μήνυμα μέσω του 112, ούτε απαντάει…

Πολλά ερωτηματικά εγείρει το γεγονός ότι η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας δεν απέστειλε μήνυμα για ακραία καιρικά φαινόμενα στους κατοίκους της Εύβοιας (112) με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τρεις συνάνθρωποι μας και να κινδυνεύουν να χαθούν ακόμα περισσότεροι.

Δείτε: Κορυφώνεται το δράμα στην Εύβοια- Νεκρό και ένα βρέφος- Τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους

Η  ΓΓ Πολιτικής Προστασίας φαίνεται ότι  χρησιμοποιεί το 112 κατά το δοκούν, καθώς μετά από καιρό και καθαρά για επικοινωνιακή πολιτική έστειλε μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα την Παρασκευή  στους κάτοικους και επισκέπτες του Αργοσαρωνικού με αφορμή τα αυξημένα κρούσματα κορονοιού που καταγράφονται στις τελευταίες ώρες στον Πόρο.

Στην περίπτωση της Εύβοιας που έχει πνιγεί κυριολεκτικά, και οι άνθρωποι έχουν ανεβεί σε στέγες για να σωθούν … η Πολιτική Προστασία και η Περιφέρεια) βρίσκονται αλλού…

Όπως αναφέρεται στα social media, το 112 της Πολιτικής Προστασίας όχι μόνο δεν έστειλε μήνυμα, αλλά δεν απαντάει κιόλας. Άνθρωποι στην Εύβοια γράφουν σε απόγνωση κάτω από ανάρτηση του Περιφερειάρχη ότι κανείς δε σηκώνει το τηλέφωνο στη Πολιτική Προστασία.

Εικόνα
Εικόνα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί