ΟΦΗ: Έκτακτο Δ.Σ. στην ΠΑΕ – Ακύρωσε όλα τα ραντεβού ο Μ. Μπούσης

Έκτακτο Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι και όπως έγινε γνωστό ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ακύρωσε όλα τα ραντεβού του και αποχωρεί εσπευσμένα από το Ηράκλειο το βράδυ της Δευτέρας.

Συνέχεια των αντιδράσεων που υπήρξαν το τελευταίο 24ωρο λόγω της αλλαγής του σήματος του ΟΦΗ υπήρξε το μεσημέρι του Σαββάτου.

Δείτε: Αυτό είναι το νέο σήμα του ΟΦΗ

Στα γραφεία της ΠΑΕ συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. του ΟΦΗ με τον Μιχάλη Μπούση να ακυρώνει όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού που είχε για υποθέσεις της ΠΑΕ και αναχωρεί εσπευσμένα από το Ηράκλειο το βράδυ της Δευτέρας. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό κάτι παραπάνω για την απόφαση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ όμως είναι δεδομένο πως σχετίζεται με τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει το τελευταίο 24ωρο για την αλλαγή του σήματος – όχι από την πλευρά των φιλάθλων αλλά προσώπων που τοποθετήθηκαν δημόσια και στο παρελθόν είχαν σχέση με τον σύλλογο.

Ωστόσο αυτό που έχει την σημασία του είναι πως αυτήν την στιγμή δείχνουν να είναι όλα ανοικτά για την παρουσία του Μιχάλη Μπούση στον ΟΦΗ καθώς δεν διαψεύδεται αλλά ούτε και επιβεβαιώνεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Το σίγουρο είναι πως αναμένεται να ακολουθήσουν μέρες με μεγάλο ενδιαφέρον και αρκετή αγωνία.

Ο Μιχάλης Μπούσης ήταν έξω φρενών με τοποθετήσεις, όχι από την πλευρά του κόσμου, και μάλιστα τονιζόταν ότι πρόκειται για “ενορχηστρωμένη και δόλια επίθεση από δήθην τιμητές και αποτυχημένους σωτήρες της ΠΑΕ” με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αφορά δημόσιες τοποθετήσεις ατόμων που είχαν θέση στον σύλλογο.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως κατά την διάρκεια της χθεσινής Γ.Σ. έδωσε το παρόν ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Τσάλος που απαίτησε από τη νυν διοίκηση να του επιστραφούν χρήματα που θεωρεί ότι του οφείλονται.

Επίθεση κατά πάντων από τους συνδέσμους: “Η Θύρα 4 στήριζε και στηρίζει το πρότζεκτ, ξεφύτρωσαν οι μαϊντανοί”!

Δεύτερη φορά μέσα σε μια ημέρα πήραν θέση οι σύνδεσμοι που τοποθετήθηκαν για δημόσιες θέσεις ατόμων που είχαν σχέση με τον ΟΦΗ στο παρελθόν.

Θέση υπέρ της ΠΑΕ και του Μιχάλη Μπούση πήραν ξεκάθαρα με ανακοίνωση τους οι σύνδεσμοι τονίζοντας παράλληλα, για την υπόθεση αλλαγής του σήματος πως “είμαστε εδώ για να εκφράζουμε τους προβληματισμούς μας αλλά και διαφωνίες” ενώ σε άλλο κομμάτι της ανακοίνωσης αναφέρονται σε “υποταγμένους πρασινοφρουρούς, κλέφτες και βιαστές” του ΟΦΗ. Παράλληλα αφήνονται σαφείς αιχμές για την ανακοίνωση του Συλλόγου Παλαιμάχων που ανακοίνωσε συνάντηση για την ερχόμενη Τετάρτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ξεφύτρωσαν οι μα’ι’ντανοί”

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση αλλαγής του εμβλήματος της ομάδας μας,που μας βρισκει αντίθετους,ξαφνικά όπως ήταν αναμενόμενο βέβαια,εμφανίστηκαν και επίσημα με τη πρώτη “βροχή”χθές το βράδυ οι “χοχλιοί”αφήνωντας το καβούκι τους ύστερα απο μακροχρόνιο εγκλεισμό!!!

“Αναστήθηκαν οι πεθαμένοι”,όχι πολλοί,3-4 στον αριθμό!!Σηκώθηκαν από τα μνήματα τους μέσα,και καλούν όπως λένε τη Τετάρτη στις 18:00 στα γραφεία της Θύρας 1 όλους τους παλιούς “προέδρους”,παράγοντες και συμβούλους.Ποιοί καλείτε;Εσείς που παρακαλάτε τόσα χρόνια για μια πρόσκληση για τσαμπα είσοδο στο γήπεδο?Ποιούς καλείτε;;Τους τσάτσους και αχυράνθρωπους?Τους υποταγμένους πρασινοφρουρούς κλέφτες και βιαστές της ομάδας μας??Όλοι εσείς λοιπόν που κλείνατε μάτια και στόμα επί δεκαετίες στην υποδούλωση του Ο.Φ.Η. μας μη διανοηθείτε να εμφανιστείτε.Μακριά απ την ομάδα λαμόγια!!!Δεν σας αναγνωρίζουμε και δεν θα σας επιτρέψουμε να εκμεταλλευτείτε κανένα γεγονός για προσωπικό σας συμφέρον και όφελος.Δεν έχετε το δικαίωμα όταν έχετε γραφτεί με μαύρα γράμματα στην ιστορία!!!

Σαν Θύρα 4 από την αρχή στηρίζαμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το πρότζεκτ της ομάδας και τον Μιχάλη Μπούση,όπως είμαστε εδώ για να εκφράζουμε και τους προβληματίσμους μας αλλα και διαφωνίες σε θέματα που θα προκύψουν.Αυτό κάναμε και σημερα γιατί είμαστε παρών!Εσείς μα’ι’ντανοι που ξεφυτρώσατε από το πουθενά για να εκμεταλλευτείτε αλλά και να δημιουργήσετε καταστάσεις και επίσημα πλέον θα μας βρειτε ξαφνικα μπροστα σας!!!

Υ.Γ:Τη Τετάρτη θα σας βάλουμε ξανά πίσω στη θέση σας, παλιούς και πιο νέους!!

Snakes 4 Heraklion club
Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος
Αρχάνες club
OFI Germany fans
OFI UK

gentikoule.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί