Συλλήψεις για μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης σε Ηράκλειο και Λασίθι

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε εχθές η αστυνομία σε Ηράκλειο και Λασίθι, για κατοχή μικροποσοτήτων κοκαΐνης και κάνναβης.

Σύμφων με την ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία, δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν στην περιοχή της Χερσονήσου, ενώ άλλοι δύο συνελήφθησαν στην περιοχή της Ιεράπετρας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Ηράκλειο:

Συνελήφθησαν, χθες (06.08.2020) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου δύο (2) αλλοδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες (06.08.2020) το βράδυ από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους δύο αλλοδαπούς κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Η προανάκριση διενεργείται από Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Λασίθι:

Συνελήφθησαν, χθες (06.08.2020) μεταμεσονύκτιες ώρες, σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ιεράπετρας, δύο (2) αλλοδαποί  κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα, χθες (06.08.2020) μεταμεσονύκτιες ώρες, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε  έλεγχος στους αλλοδαπούς κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε να κατέχουν και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. 

 Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί