Δίνει μάχη για τη ζωή της νεαρή κοπέλα που διασκέδαζε στα Μάλια

Άγνωστη παραμένει ακόμη η ακριβής αιτία για την κατάσταση της κοπέλας, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι η αιτία είναι η κατανάλωση αλκοολ, τόσο ως προς την ποιότητα όσο και την ποσότητα του

Σε ημιθανή κατάσταση μεταφέρθηκε χθες τις μεταμεσονύχτιες ώρες μια νεαρή κοπέλα, η οποία έκανε τις διακοπές της στην περιοχή των Μαλίων. Συμφωνα με πληροφορίες, αργά τη νύχτα η συγκεκριμένη κοπέλα μεταφέρθηκε από ιδιωτικό νοσοκομειακό όχημα, στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, από μπαρ της περιοχής των Μαλίων, όπου διασκέδαζε.

Άμεσα στα εξωτερικά ιατρεία σημανε συναγερμός. Το ιατρικό προσωπικό κατέβαλε τεράστια προσπαθεια για να την κρατήσει στη ζωή και τελικά ο αγώνας των γιατρών είχε αίσια κατάληξη, αφού ο σφυγμός της κοπέλας επανήλθε. Η κοπέλα αμέσως μετά μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, όπου είναι διασωληνωμενη.

Αγνωστη παραμένει ακόμη η ακριβής αιτία για την κατάσταση της κοπέλας, όμως συμφωνα με πληροφορίες του newshub.gr η αιτία είναι η κατανάλωση αλκοολ, τόσο ως προς την ποιότητα όσο και την ποσότητα του. Είναι ένα περιστατικό το οποίο έρχεται να καταδείξει το συγκεκριμένο πρόβλημα που καταγράφεται σε μπαρ της ευτρεύτερης περιοχής και το οποιο καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Αρχές κάθε καλοκαίρι, πολλές φορές. Αυτό που επισημαίνει πηγή ενημέρωσης είναι πως πρέπει ο κρατικός μηχανισμός να κάνει τη δουλειά του. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί να επιτελέσουν το καθήκον τους στο μέγιστο και να μην περιμένουν να θρηνήσουμε θύματα από το αλκοολ.

Το πρόβλημα του αλκοολ, καθώς και η διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αλλά και η διακίνηση του «αερίου γέλιου» είναι μείζονα ζητήματα και άλυτα μέχρι σήμερα. Οι αστυνομικές Αρχές πρόσφατα μάλιστα είχαν προχωρήσει στον εντοπισμό ατόμων που διακινούσαν ποσότητες αερίου γέλιου, αλλά και στην κατάσχεση μεγάλης ποσότητας αυτής της ουσίας. Όμως είναι ανάγκη να ληφθούν περαιτέρω μέτρα για την προστασία των πολιτών…

newshub.gr

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Δίνει μάχη για τη ζωή της νεαρή κοπέλα που διασκέδαζε στα Μάλια”

  1. Anti-logos

    Δεν είναι ΜΟΝΟ η ποσότητα και η ποιότητα του αλκοόλ. Σοβαρότερο πρόβλημα είναι η ποσότητα και η ποιότητα του τουρισμού και ακολούθως η ποιότητα των επιχειρηματιών και επιχειρήσεων ειδικά σε ορισμένες χαρακτηρισμένες περιοχές, όχι μόνο της Κρήτης, δυστυχώς, εδώ και χρόνια.
    Αλλά τώρα δεν ανησυχώ πια! Με “Μωυσή, Τσώρτσιλ, Ηρακλή” και το επιτελικό παρακράτος η αγορά θα “αυτορυθμιστεί” πάντα προς το καλύτερο “εννοείται”(!).
    Αν βάλεις και “σκέτο” από χρυσολαμπίδη, δεν έχουμε να ανησυχούμε πια για τίποτα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί