Συλλήψεις σε όλη την Κρήτη για μικροποσότητες κάνναβης

13 άτομα συνελήφθησαν

Σε 13 συλλήψεις προχώρησε εχθές η αστυνομία σε όλους τους νομούς της Κρήτης για κατοχή μικροποσοτήτων κάνναβης.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται αναλυτικά:

Ηράκλειο:

Συνελήφθησαν, χθες (05.08.2020) το βράδυ, σε περιοχές του Νομού Ηρακλείου, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, τέσσερις ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα, χθες (06.08.2020) το βράδυ, 

  • σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε δύο ημεδαπούς, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης.
  • σε περιοχή του Δήμου Βιάννου από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Βιάννου και Αχαρνών- Αστερουσίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ημεδαπός , κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
  • σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε ακόμα ένα ημεδαπό, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης σε μορφή σοκολάτας.

Η προανάκριση διενεργείται από τα Αστυνομικά Τμήματα Χερσονήσου, Βιάννου και Φαιστού αντίστοιχα.

Ρέθυμνο:

Συνελήφθησαν, χθες (05.08.2020) μεταμεσονύκτιες ώρες, σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, δύο αλλοδαποί (άντρας και γυναίκα) κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα, χθες (05.08.2020) μεταμεσονύκτιες ώρες, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους δύο αλλοδαπούς κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης σε μορφή σοκολάτας και αυτοσχέδιο τσιγάρο περιέχων μείγμα κάνναβης και καπνού. 

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Λασίθι:

Άγιος Νικόλαος:

Συνελήφθησαν, χθες (03.08.2020) σε διαφορετικές περιπτώσεις τέσσερα (4) άτομα (2 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί) κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες (03.08.2020) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν ο ημεδαπός και ο αλλοδαπός, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Επιπλέον, χθες (03.08.2020) μεταμεσονύκτιες ώρες από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ιεράπετρας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης την οποία όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας προμηθεύτηκε από τον αλλοδαπό. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον αλλοδαπό και σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό και μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας αντίστοιχα.

Ιεράπετρα:

Συνελήφθησαν, χθες (03.08.2020) μεταμεσονύκτιες ώρες, σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας τρεις (3) αλλοδαποί  κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα, χθες (03.08.2020) μεταμεσονύκτιες ώρες, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε  έλεγχος στους αλλοδαπούς κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. 

 Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.

Χανιά:

Συνελήφθη, σήμερα (06.08.2020) τα ξημερώματα, σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αποκορώνου-Σφακίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα, σήμερα (06.08.2020) τα ξημερώματα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. 

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αποκορώνου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί