Υπογράφηκε η σύμβαση για την βελτίωση αγωνιστικού χώρου του δημοτικού σταδίου Κισσάμου

Την προγραμματική σύμβαση με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ για την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση αγωνιστικού χώρου δημοτικού σταδίου Κισσάμου» υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.  

Το έργο με την παρέμβαση  «Αναβάθμιση Δ. Σταδίου Κισσάμου – Ανακατασκευή χώρου στίβου   προϋπολογισμού  360.000 ευρώ» που έχει ήδη υλοποιηθεί ,  ολοκληρώνει τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου με στόχο την ασφαλή λειτουργία του.

Στην σημερινή υπογραφή της σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη παρόντες στην Περιφέρεια ήταν: ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, ο Δήμαρχος Κισσάμου Γιώργος Μυλωνάκης που ευχαρίστησε δημόσια τον Περιφερειάρχη για την υλοποίηση του έργου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Αντιδήμαρχος Κισσάμου Γιάννης Κελαιδής, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ζαχαρίας Δοξαστάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κισσάμου  Νεκτάριος  Κουμάκης, η γενική διευθύντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Χωροταξίας και Υποδομών Ελένη Δοξάκη και ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας «LYDAKIS CONSTRUCTION» Νίκος Λυδάκης. 

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν: 

  • Στο χώρο εσωτερικά του στίβου , που αφορά το δυτικό και ανατολικό κυκλικό τομέα και τη διαδρομή μήκους 60μ του αγωνίσματος ¨ άλμα εις μήκος ¨νότια του γηπέδου ποδοσφαίρου, συνολικής επιφάνειας 2.900,00Μ2 , θα γίνει επίστρωση συνθετικού τάπητα ( ταρτάν ) και γραμμογράφηση σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές .
  • Στην εσωτερική μεριά , του δυτικού και ανατολικού κυκλικού τομέα , θα κατασκευαστεί κανάλι απορροής όμβριων το οποίο  θα συνδεθεί με το υπάρχον κανάλι.
  • Στη βορειοδυτική πλευρά του σταδίου θα τοποθετηθούν διαφανή ανακλαστικά πετάσματα για τη προστασία του χώρου του στίβου από τη θάλασσα .
  • Εργασίες θεμελίωσης τεσσάρων βάσεων ιστών φωτισμού για τον ηλεκτροφωτισμό του στίβου και του γηπέδου ποδοσφαίρου.  

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί