Τραγελαφικές καταστάσεις στην ορκωμοσία: Τα μέλη της κυβέρνησης φορούσαν μάσκες, αλλά οι ιερείς όχι!

Στη μέση η ελληνική κοινωνία που συνεχίζει να μάχεται την πανδημία και ταυτόχρονα να κατηγορείται ως υπεύθυνη για την αναζωπύρωση του κορονοϊού

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης και η εικόνα μέσα από το Προεδρικό Μέγαρο ήταν τουλάχιστον τραγελαφική, αν όχι επικίνδυνη…

Από τη μία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπουργοί και πολιτικοί με μάσκες στο πρόσωπο, από την άλλη οι ιερείς της εκκλησίας χωρίς μάσκες και στη μέση η ελληνική κοινωνία που συνεχίζει να μάχεται την πανδημία και ταυτόχρονα να κατηγορείται ως υπεύθυνη για την αναζωπύρωση του κορονοϊού.

Δείτε επίσης: Χωρίς το παραμικρό ίχνος αυτοκριτικής ο Κ. Μητσοτάκης: Οι πολίτες φταίνε που αυξήθηκαν τα κρούσματα

Λίγη ώρα πριν ο Κυριάκος Μηστοτάκης μιλούσε για το “εθνικό εμβόλιο” … “το ελληνικό φιλότιμο”, κάνοντας λόγο για το ότι οι Ελληνες πρέπει να φορούν μάσκες και να τηρούν τις αποστάσεις και τα άλλα μέτρα για τον κορονοϊό.

Στα σημαντικά της ημέρας… ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελαροπούλου και παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ορκίστηκαν σήμερα από τον Επίσκοπο Ωρεών κ. Φιλόθεο, οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί.

Ως αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, ως αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο Νικόλαος Παπαθανάσης, ως υφυπουργός Υγείας, η Ζωή Ράπτη και ως υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο Νικόλαος Ταγαράς.

Κουτί Πανδώρας

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί