Επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου

Μέσω ανακοίνωσής του ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου γνωστοποιεί ότι θα υλοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις οι οποίες απασχολούν από 1 έως 49 άτομα στο πλαίσιο του προγράμματος ΛΑΕΚ 1 – 49 του ΟΑΕΔ σύμφωνα με την εγκύκλιο με ΑΔΑ: 78ΡΖ4691Ω2-Σ9Φ του ΟΑΕΔ – Απόφαση 5427/83/19.11.2019.

Οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις γνώσεις και δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού τους χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Τα προγράμματα είναι συνολικής διάρκειας 40 ωρών και υλοποιούνται σε ώρες εκτός εργασίας.  Με την αποπληρωμή του προγράμματος, ο εργαζόμενος που θα παρακολουθήσει πλήρως το πρόγραμμα, θα λάβει ως αμοιβή το ποσό των 200,00€ καθαρά και βεβαίωση παρακολούθησης. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εργαζόμενοι που είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ και ανήκουν σε επιχείρηση που απασχολεί με ΙΚΑ έως 49 εργαζόμενους. Κάθε πρόγραμμα κατάρτισης μπορεί να περιλαμβάνει θεματικές ενότητες της επιλογής του εργαζόμενου ανάλογα με το  αντικείμενο της δραστηριότητας της επιχείρησης.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Πωλήσεις – Marketing

Βασικές ψηφιακές δεξιότητες χρήσης Η/Υ (word-excel-internet) που οδηγούν σε πιστοποίηση

Δημοσιές σχέσεις και επικοινωνία

Διαχείριση δύσκολων πελατών & τεχνικές διαπραγμάτευσης 

Marketing χονδρικού και λιανικού εμπορίου

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

Τρόφιμα – Πρώτες Βοήθειες

Ξένες Γλώσσες ( Αγγλικά – Ιταλικά – Γερμανικά – Ρώσικα)

ΑΙΤΗΣΕΙΣ – ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Απαραίτητα δικαιολογητικά (αντίγραφα) για τον κάθε εργαζόμενο που πρέπει να επισυναφθούν μαζί με την αίτηση και τις υπεύθυνες δηλώσεις:

1.Ταυτότητα

2. Αποδεικτικό Εκπαιδευτικού Επιπέδου

3.Βιβλιάριο Τραπέζης

4.Αποδεικτικό ΑΦΜ

5.Αποδεικτικό ΑΜΑ/ΑΜΚΑ

6. Έντυπα Ε3 και Ε4 (μπορούν να εκδοθούν από τον εργαζόμενο από το https://employees.yeka.gr )

7. Έκδοση Ατομικού Λογαριασμού Ασφάλισης –Ένσημα για το έτος 2019 (Μπορούν να εκδοθούν από τον εργαζόμενο από το  ( https://apps.ika.gr/eAccess/login.xhtml  )

Πληροφορίες: Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου τηλ. 2810-226150 (Δ/νση Καντανολέων & Μινωταύρου) και κ. Κελεσή Δέσποινα τηλ. 2810-287581

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί