Κρήτη: Τον έσωσαν στο παρα πέντε

Σωτήρια αποδείχθηκε η άμεση επέμβαση ενός υπαλλήλου εταιρίας κούριερ και του γνωστού Χανιώτη καρδιολόγου Παναγιώτη Μανιατάκη για έναν άνδρα που κινδύνευσε σοβαρά σήμερα στα Χανιά.

Το περιστατικό έγινε νωρίτερα στο πρωί στην είσοδο πολυκατοικίας στο κέντρο των Χανίων και συγκεκριμένα στην οδό Μιχελιδάκη.

Ένας άνδρας μαζί με τη σύζυγό του την στιγμή που έβγαινε από το κτίριο υπέστη επεισόδιο με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος χάνοντας τις αισθήσεις του. Η σύζυγός του άρχισε να φωνάζει για βοήθεια.

Τις εκκλήσεις της γυναίκας άκουσε ένας υπάλληλος εταιρίας κούριερ που βρισκόταν κοντά στο σημείο. Διατηρώντας την ψυχραιμία του και επιδεικνύοντας γρήγορα αντανακλαστικά ανέβηκε γρήγορα στον 3ο όροφο της πολυκατοικίας που διατηρεί γραφείο ο γνωστός Χανιώτης καρδιολόγος Παναγιώτης Μανιατάκης ο οποίος έσπευσε στο σημείο που βρισκόταν ο άτυχος άνδρας.

Ο κ.Μανιατάκης προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στον Χανιώτη άνδρα κάνοντας του μαλάξεις μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε στον ασθενή και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων.

Όπως αποδείχθηκε η επέμβαση και των δυο ανδρών αποδείχθηκε σωτήρια για τη ζωή του άτυχου ανθρώπου που στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του καθώς σε μια κρίσιμη για τη ζωή του στιγμή βρέθηκαν κοντά του δυο άνθρωποι που έδειξαν τι σημαίνει αλληλεγγύη.

Τα μπράβο είναι λίγα και για τους δυο!

kriti360.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί