Τρεις συλλήψεις για μικροποσότητες κάνναβης σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο

Σε τρεις συλλήψεις για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης προχώρησε εχθές η αστυνομία σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, του Δήμου Χερσονήσου και του Δήμου Ρεθύμνου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία αναφέρεται αναλυτικά:

Ηράκλειο:

Συνελήφθησαν χθες (30.07.2020), σε διαφορετικές περιπτώσεις, δυο (2) άτομα (ημεδαπός και αλλοδαπός) κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθές (29.07.2020) το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Επιπλέον,  χθές (29.07.2020) το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Τμήματος Άμεσης Δράσης  Ηρακλείου,  πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον αλλοδαπό κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού και Χερσονήσου αντίστοιχα.

Ρέθυμνο:

Συνελήφθη, χθές (29.07.2020) το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθές (29.07.2020) το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε να κατέχει και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί