Συλλήψεις για μικροποσότητες κάνναβης σε Ηράκλειο και Λασίθι

Χειροπέδες σε πέντε άτομα

Πέντε άτομα συνελήφθησαν εχθές για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και του Δήμου Σητείας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, δύο άνδρες συνελήφθησαν στην περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και τρεις στην περιοχή του Δήμου Σητείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Ηράκλειο:

Συνελήφθησαν, χθές (28.07.2020) από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, σε διαφορετικές περιπτώσεις, δυο (2) ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθές (28.07.2020) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Μινώα-Πεδιάδος από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο ένας ημεδαπός κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Επιπλέον,  χθές (28.07.2020) το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον έτερο ημεδαπό κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από Αστυνομικό Τμήμα Μινώα- Πεδιάδος και Χερσονήσου αντίστοιχα.

Λασίθι

Συνελήφθησαν, χθές (28.07.2020) σε διαφορετικές περιπτώσεις, τρεις (3) ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθές (28.07.2020) το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Σητείας από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε δύο ημεδαπούς κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε να κατέχουν και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Επιπλέον,  χθές (28.07.2020) το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον έτερο ημεδαπό κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου αντίστοιχα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί