Μα όλα δικά τους είναι! Και αεροπλάνα και βαπόρια και νησιά και η χώρα

Γράφει ο Αντίπαρος ο Επιδαύριος

Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια

Και με τους φίλους τους παλιούς

Τριγυρνάνε στα νησάκια

Κι εσύ ΣΚΑΪ μόνο ακούς

Λύσσαξαν να τους φάνε επειδή « πετάγονται» απ’ την Αντίπαρο στην Επίδαυρο με στρατιωτικά ελικόπτερα λες κι είναι … «ξένα». Βρε «κουτά» -που θα έλεγε και η Μαλβίνα- όλα δικά τους είναι! Και αεροπλάνα και βαπόρια και γεφύρια και η Πανεπιστημίου με την Ερμού και τη ζωγραφίζουν κι η δικαιοσύνη δική τους και οι εφημερίδες και οι τηλεοράσεις και οι «επενδύσεις» του Ελληνικού κι ό,τι κινείται, πετάει, κολυμπάει δικό τους είναι!

Και ο Τομ Χάνκς και η Ξαφά και η Μεσογείων και η Κηφισίας και ο Δήμος Αθηναίων και η Επίδαυρος και όλα. Καλά δεν το ξέρατε; Επίδαυρο πήγε για να … διαφημίσει την χώρα ΤΟΥ! Όλος ο πλανήτης παρακολουθούσε την παράσταση και ο ΟΗΕ και το Συμβούλιο Ασφαλείας και ο Κιμ κι ο Νετανιάχου κι ο παλαβιάρης ο Τραμπ, άπαντες παρακολουθούσαν με δέος τα τεκταινόμενα στην … Επίδαυρο και την Αντίπαρο. Μέχρι κι ο Τουρκαλάς κώλωσε και μάζεψε το στόλο του περιδεής στα Στενά μπας και μουντάρει ο Μπογδάνος με τις ορδές των ανταρτών του Ζέρβα και φτάσει στην Κόκκινη Μηλιά.

Δεν φτάνει που … ζείτε εξαιτίας ΤΟΥ, αφού γλίτωσε τη χώρα από βέβαιη γενοκτονία λόγω κορωνοϊού, του ασκείτε και κριτική επειδή πήρε την κυρία και την σικ υπουργό πολιτισμού και πετάχτηκε απ’ τις κεντρικές Κυκλάδες στην Ανατολική Πελοπόννησο με Σινούκ ή μήπως Σούπερ Πούμα –για να μη μας λοιδορήσει και ο υπουργός, για να δει μια θεατρική παράσταση λες κι είναι η πρώτη ή η τελευταία φορά που συμβαίνουν αυτά.

Καλό είναι να «μαζεύεστε» σιγά-σιγά μην δοθεί εντολή στο κο υπουργό της Δημ. Τάξης να σας περάσει προληπτικά έναν γκλομποτέστ για να δούμε τη φυσική σας κατάσταση.

Ακούς εκεί ότι προκαλεί ο πρωθυπουργός; Πού το είδες ή που το διάβασες; Στην Καθημερινή, το mega ή τον ΣΚΑΪ;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί