Ο άνθρωπος που απέτρεψε την αρπαγή της 10χρονης σπάει τη σιωπή του

Σήμερα οδηγείται στον ανακριτή ο 63χρονος συνταξιούχος

Ο άνδρας που ειδοποίησε την αστυνομία και κατάφερε να αποτρέψει την απόπειρα απαγωγής της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, περιέγραψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA, το περιστατικό και όσα είχαν προηγηθεί.

Δείτε επίσης: Συνελήφθη 63χρονος συνταξιούχος για απόπειρα αρπαγής 10χρονου κοριτσιού που πουλούσε χαρτομάντιλα

Η νέα υπόθεση απόπειρας αρπαγής ανήλικης έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία ο 63χρονος επίδοξος δράστης σχεδίαζε να αρπάξει το κορίτσι, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, χάρη στην παρατηρητικότητα υπάλληλων στο καφέ που είχε δώσει ραντεβού με τη 10χρονη.

Ο άνθρωπος που ειδοποίησε τις αρχές και είχε ως αποτέλεσμα να γλιτώσει την τελευταία στιγμή το ανήλικο κορίτσι, περιέγραψε την παγίδα που, όπως λέει, είχε στήσει ο 63χρονος.

«Ήρθε το κοριτσάκι, μαζί με άλλα δύο κοριτσάκια, πιθανόν αδερφές να του πουλήσει χαρτομάντηλα. Της είπε ότι δεν είχε λεφτά και να έρθει αύριο, και θα σου πάρω και σοκολάτες. Πήγε την επόμενη ημέρα και έγινε ό,τι έγινε.

Το κοριτσάκι τον ακολούθησε οικειοθελώς προφανώς γιατί για δύο μήνες του έδινε λεφτά και του αγόραζε σοκολάτες, ήταν εύκολα να το διαχειριστεί, αλλά δεν είχε καλό σκοπό σίγουρα…».

Το ραντεβού «παγίδα»

Ο 63χρονος επί ένα μήνα πήγαινε στο συγκεκριμένο καφέ για να συναντά την μικρή. Το μεσημέρι της Πέμπτης της έδωσε ραντεβού με την διευκρίνηση να είναι μόνη. Είναι η μέρα που την ρώτησε αν έχει μαζί της διαβατήριο, και στη συνέχεια της είπε ότι θα φύγουν μαζί στο σπίτι του.

«Το κοριτσάκι δεν απάντησε για το διαβατήριο. Της είπε ότι έχει ένα μεγάλο σπίτι να πάει να το δούνε. Το κοριτσάκι επειδή είχε αυτή την οικειότητα ήθελε να πάει. Έξω από το μαγαζί γυρνάει και της λέει, ότι θα πάμε με ταξί μάλλον, γιατί είναι μακριά. Το κοριτσάκι κόμπλαρε, της λέγαμε ”όχι”, πίσω από την πλάτη του, χωρίς να μας βλέπει».

Παρά τις προειδοποιήσεις των υπαλλήλων στην καφετέρια να μην τον ακολουθήσει η 10χρονη δεν κατάλαβε ότι κινδύνευε. Τότε ειδοποίησαν τη δημοτική αστυνομία και έτσι πρόλαβαν τον 63χρονο πριν την επιβιβάσει σε ταξί.

«Το κοριτσάκι πήγε τελικά γιατί του είπε ότι θα της πληρώσει το ταξί. Και ο υπεύθυνός μου, πήγε στην δημοτική αστυνομία που ήταν λίγο πιο πάνω τον ακολούθησαν και σταμάτησαν το κορίτσι λίγο πριν μπει στο ταξί».

Τι ισχυρίζεται ο 63χρονος

Σύμφωνα με καταγγελίες, ο 63χρονος εδώ και ημέρες προσπαθούσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της μικρής. Της αγόραζε διάφορα δώρα και της έταζε κάθε μέρα και ένα καινούργιο για να την ξανασυναντήσει.

Ενώπιον του εισαγγελέα ο κατηγορούμενος τα αρνήθηκε όλα. Μάλιστα δήλωσε ότι εκτός από το 10χρονο κορίτσι γνώριζε και τη μητέρα του.

Σήμερα οδηγείται στον ανακριτή ο 63χρονος

Προανακριτικά ο 63χρονος δεν παραδέχεται καμία από τις κατηγορίες σε βάρος του και εμπλέκει πάρα πολύ τη μητέρα του μικρού κοριτσιού. Λέει ότι γνώριζε για τη σχέση τους και ότι δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο. Σήμερα θα απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ μένει να φανεί τι στάση θα κρατήσει η οικογένεια της ανήλικης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί