Αγρίνιο: Μέλη του Ρουβίκωνα χαστούκισαν αρτοποιό εμπλεκόμενο σε ασέλγεια σε βάρος 14χρονης (βίντεο)

Παρέμβαση μελών του Ρουβίκωνα έγινε χθες Σάββατο στο Αγρίνιο σε αρτοποιείο ο ιδιοκτήτης του οποίου καταδικάστηκε για υπόθεση ασέλγειας και μαστροπείας σε βάρος ανήλικης. 

Ο επιχειρηματίας είχε συλληφθεί στις 23 Ιουλίου του 2019 μετά από την καταγγελία μιας γυναίκας ότι οι συχνές επισκέψεις της ανήλικης, που συνοδευόταν από τον πατέρα της, στην επιχείρηση του δευτέρου κατηγορούμενου δεν ήταν αθώες.

Η μητέρα στην κατάθεσή της τον Ιούλιο του 2019, υποστήριξε ότι σύμφωνα με τα όσα της είπε η κόρη της, ο επιχειρηματίας αρκετές φορές είχε κάνει άσεμνες κινήσεις στην 14χρονη και στις 19 Ιουλίου, κατά την επίσκεψή της στο κατάστημα για να πάρει τα τρόφιμα την βίασε. Σύμφωνα με την έκθεση του Ιατροδικαστή πάντως, που αναγνώστηκε στο δικαστήριο δεν αποδείχθηκε βιασμός, διότι η νεαρή δεν είχε κακώσεις στο σώμα, ενώ ήταν σεξουαλικά ενεργή, οπότε η κατηγορία για βιασμό δεν υπήρχε στο κατηγορητήριο. Μετά την ακροαματική διαδικασία ο επιχειρηματίας κρίθηκε ένοχος.

Κατά την παρέμβαση των μελών του Ρουβίκωνα στο κατάστημα υπήρξε ένταση και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας ενώ σε διαδυκτιακή ανάρτηση της αντιεξουσιαστικής συλλογικότητας αποκαλύπτονται τα στοιχεία του επιχειρηματία και βίντεο από την παρέμβαση υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων ότι “Ως Ρουβίκωνας, επιλέξαμε να στείλουμε το μήνυμα σε αυτόν και τους υπερασπιστές του, πως κανένα σώμα δεν τους ανήκει και πως έχουν καταδικαστεί ισόβια στη συνείδηση της κοινωνικής δικαιοσύνης”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί