Έρευνες για ηλικιωμένο στην Κρήτη: Πήγε για μπάνιο και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη του

Μια μεγάλη επιχείρηση έρευνας έχει ξεκινήσει από αργά το βράδυ της Παρασκευής και έχουν ενταθεί το πρωί του Σαββάτου για τον εντοπισμού ενός ηλικιωμένου του οποίου  τα ίχνη έχουν χαθεί από χθες στην Ιεράπετρα.

Πρόκειται για τον Βαγγέλη Τζουβελέκα, 82 ετών ο οποίος χθες στις 5 το απόγευμα πήγε με τη μηχανή του για μπάνιο κοντά στο σπίτι του, στην περιοχή Βίγλια, κοντά στην εκβολή του Αλμυρού Ποταμού.

Ο 82χρονος όσο περνούσαν οι ώρες δεν επέστρεφε στο σπίτι του και έτσι η οικογένειά του δήλωσε την εξαφάνιση στην αστυνομία στις 10 το βράδυ.

Οι έρευνες ξεκίνησαν στην στεριά από την αστυνομία και βρέθηκαν τα ρούχα του, μαζί με το κλειδί της μηχανής στην παραλία, και η μηχανή σε κοντινό σημείο.

Από το πρωί του Σαββάτου έχουν ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα, με το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας να συντονίζει έρευνες στις οποίες συμμετέχουν και άλλα σκάφη, δύτες, ενώ αυτή την ώρα έρχεται στην Ιεράπετρα και ναυαγοσωστικό σκάφος από την Αγία Γαλήνη.

Στις έρευνες συμμετέχουν ομάδες εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού και της ΕΔΙΚ, οι οποίοι κάνουν χρήση του drone που έχουν για να «χτενίσουν» την περιοχή από αέρος.

Ο 82χρονος δεν είχε προβλήματα υγείας, όμως ήταν σε αρχικά στάδια εμφάνισης άνοιας, και έτσι η εκτίμηση που γίνεται από τις αρχές είναι πως οι έρευνες πρέπει να συνεχιστούν εντατικά και στη στεριά.

Αν κάποιος έχει δει τις τελευταίες ώρες τον 82χρονο που φαίνεται στη φωτογραφία ας επικοινωνήσει άμεσα με το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας.

Ράδιο Λασίθι

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί