“Αρκετά εκμεταλλεύθηκες το Μάτι. Πήρες τις εκλογές, άσε τώρα τις ψυχές των ανθρώπων στην ησυχία τους”

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκρούονται διαρκώς ήδη από το 2016.

Ωστόσο, σε κάθε συνάντησή τους -ανεξαρτήτως των ρόλων που ο καθένας είχε- η συζήτηση ήταν ειλικρινής και ουσιαστική. Όμως, προχθές τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Το ότι η Κουμουνδούρου έσπευσε να αφήσει να διαρρεύσει πως η συνάντηση «διεξήχθη σε βαρύ κλίμα», όπως έλεγαν ανώτατες κομματικές πηγές, δεν ήταν τυχαίο, ούτε η διαρροή ήταν «τυπική».

Αντιθέτως, ο Αλέξης Τσίπρας το τελευταίο διάστημα είναι… έξαλλος με τον πρωθυπουργό, καταλογίζοντάς του χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.

Με άλλα λόγια, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως πληροφορείται ο Neo, θεωρεί ότι πίσω από τις «αποκαλύψεις» με τα ηχητικά και τις κασέτες, βρίσκεται μία ενορχηστρωμένη επίθεση, για την οποία έχει δώσει το «πράσινο φως» ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ταυτοχρόνως, ο Αλέξης Τσίπρας έχει ενοχληθεί και από τον τρόπο με τον οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να ποντάρει πολιτικά πάνω στην εθνική τραγωδία στο Μάτι.

Γι’ αυτό και προχθές, ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε για όλα αυτά τον πρωθυπουργό του, προειδοποιώντας τον ότι εφεξής η σχέση τους δε θα είναι όπως παλιά. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Βουλή ακούστηκε και η εξής φράση: «Αρκετά το εκμεταλλεύθηκες το Μάτι. Τις πήρες τις εκλογές. Άσε τώρα τις ψυχές των ανθρώπων στην ησυχία τους».

Πηγή: matrix24.gr

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Μία άποψη για το ““Αρκετά εκμεταλλεύθηκες το Μάτι. Πήρες τις εκλογές, άσε τώρα τις ψυχές των ανθρώπων στην ησυχία τους””

  1. AvatarCitizenMitsos

    Επιτέλους! Εδώ και 50 χρόνια οι κυβερνήσεις της Δεξιάς και του ΠΑΣΟΚ αδειοδοτούν αυθαίρετα μέσα στα δάση και τις παραλίες. Στο Μάτι άφησαν τους δικούς τους να χτίσουν μέσα στα πεύκα και να κλείσουν όλες τις προσβάσεις στη θάλασσα για να δημιουργήσουν ιδιωτικές παραλίες και καπηλεύονται ακόμα και σήμερα τα αποτελέσματα της εφιαλτικής πυρκαγιάς για την οποία ο Κυριάκος δηλώνει στο εξωτερικό ότι φταίει η κλιματική αλλαγή, αλλά στην Ελλάδα η Δούρου.

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί