ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου για επίσκεψη Τσακαλώτου: Διαψεύδουμε τις δήθεν πληροφορίες που κυκλοφορούν για τις εσωκομματικές συσκέψεις μας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, μέσω της οποίας απαντά σε δημοσιεύματα σχετικά με την επίσκεψη του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο Ηράκλειο.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται αναλυτικά:

Βλέποντας με έκπληξη διάφορες δήθεν διαρροές και δημοσιεύματα σχετικά με την επίσκεψη του συντρόφου Ευκλείδη Τσακαλώτου απορούμε με τη σκοπιμότητα τους.

Η επίσκεψη και η ανοιχτή εκδήλωση στο Ηράκλειο ήταν εξαιρετικά επιτυχής, με πλήθος κόσμου, καθώς ο σύντροφος Ευκλείδης, είναι ένα πρόσωπο επιτυχημένο κατά την Υπουργική του θητεία, δημοφιλές, αγαπητό και με ιδιαίτερο, μεστό και καυστικό πολιτικό λόγο.

Η πορεία μας προς το συνέδριο, οι πολιτικές ζυμώσεις και ο εσωκομματικός διάλογος δεν θα στοχοποιηθούν, δεν θα διαστρεβλωθούν ούτε θα στιγματιστούν. Ο πολιτικός μας πλούτος είναι η διαφορετικότητα και η σύνθεση των απόψεων και για το λόγο αυτό τέτοια δημοσιεύματα δεν μας αγγίζουν.

Διαψεύδουμε τις δήθεν πληροφορίες που κυκλοφορούν για τις εσωκομματικές συσκέψεις μας, το κλίμα που επικράτησε και το περιεχόμενο τους. Ενωμένοι με κοινό πολιτικό σχέδιο με δημοκρατικό και συλλογικό τρόπο προχωράμε προς το συνέδριο μας για το μετασχηματισμό του κόμματος μας.

Τέτοιες κατασκευασμένες διαρροές, μόνο το πολιτικό μας σχέδιο και το καλό του κόμματος δεν εξυπηρετούν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί