ΠΑΓΝΗ: Η…”σύμπραξη” δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην… αιμοδοσία!

Ή πώς ταλαιπωρούν τους αιμοδότες…

Χρόνια αιμοδότης με ενημέρωσαν στο ΠΑΓΝΗ ότι μπορώ να ανανεώσω την κάρτα αιμοδότη μέσω της … Vodafone! Μάλλον αμήχανα αποδέχτηκα την πρόταση και ενημερώθηκα ότι θα παραλάβω την κάρτα αιμοδότη από κεντρικό κατάστημα επί της λεωφόρου Δικαιοσύνης.

Αν μη τι άλλο είναι αξιοπερίεργο για ποιο λόγο μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας να έχει στη διάθεσή της στοιχεία αιμοδοτών, αλλά μπροστά στην «εξυπηρέτησή» τους ας το αντιπαρέλθουμε!

Μετά από μερικές ημέρες φτάνει η ειδοποίηση μέσω γραπτού μηνύματος : «η ταυτότητα εθελοντή αιμοδότη που αιτηθήκατε με αριθμό ……είναι έτοιμη προς παράδοση στο σημείο παράδοσης που έχετε επιλέξει» (αυτολεξεί).

Όταν έφτασα στο εν λόγω κατάστημα να παραλάβω την περιβόητη κάρτα η υπάλληλος με ενημέρωσε αρμοδίως και με περισπούδαστο ύφος ότι δεν μου παραδίδει την κάρτα, καθώς δεν έχω να της επιδείξω την αστυνομική μου ταυτότητα! Διαπιστώνοντας τον υπερβάλλοντα ζήλο της πωλήτριας –που εύχομαι να είναι απόρροια των υψηλών αποδοχών της- της δείχνω το γραπτό μήνυμα που δεν αναφέρει ΠΟΥΘΕΝΑ ότι απαιτείται επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας .

Η υπάλληλος φυλάει «Θερμοπύλες» και αρνείται να καταλάβει ότι η ταυτότητα που θα παραλάβω έχει φωτογραφία μου, αλλά και πάλι δεν πείθεται. Σεβόμενος τους πελάτες που περίμεναν πίσω μου και αντιλαμβανόμενος το μάταιο να υπερβώ την ανοησία που αντιμετώπιζα, αποδέχτηκα την «ήττα» μου και έμεινα με την απορία πώς γίνεται μια εταιρεία … κινητής τηλεφωνίας να κάνει καψόνια στους εθελοντές αιμοδότες!

Πολίτης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί