Δεν είναι πλάκα: Ο Κεγκέρογλου περίπου χρεώνει στον ΣΥΡΙΖΑ… τον Τσοχατζόπουλο και γελάει μαζί του όλο το twitter! (εικόνες)

Ζήσαμε για να το μάθουμε κι αυτό: ο δεξιόφρων βουλευτής Ηρακλείου του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου, μετά και τον χθεσινό “θρίαμβο” της δημοκρατίας στη Βουλή με την παραπομπή, με τις ψήφους ΝΔ και ΚΙΝΑΛ, του Δ. Παπαγγελόπουλου και την μετονομασία του σκανδάλου Novartis σε… “σκευωρία”, πήρε φόρα και δεν σταμάταγε με τίποτα! Έτσι έφτασε στο σημείο να γράψει στο twitter ότι ο Τσοχατζόπουλος είναι περίπου… “προστατευόμενος” του ΣΥΡΙΖΑ! Αφού οι τρόφιμοι και ομοτράπεζοί του είναι στον… ΣΥΡΙΖΑ!

Και βέβαια έγινε πανηγύρι στο twitter, αφού οι χρήστες είτε θύμωσαν με το θράσος είτε τον πήραν στην πλάκα!

“Πήγε ο Σημίτης, ο ΓΑΠ, η Φώφη, ο Γιάννος και ο Βενιζέλος στο ΣΥΡΙΖΑ;”, είναι ένα από τα σχόλια.

“Κύριε Κεγκέρογλου, αυτοί που χειροκροτούσαν τον Άκη Τσοχατζόπουλο, που υπέγραφαν πορίσματα αθώωσής του, που έλεγαν ότι ο αριθμός τραπεζικού λογαριασμού είναι αριθμός τηλεφώνου, βρίσκονται πλάι σας στο ΚΙΝΑΛ: Λοβέρδος και Βενιζέλος λέγονται. Οπότε, η ξεφτίλα είναι όλη δική σας”, του απαντά ο δημοσιογράφος Νίκος Σαραντάκος.

Υπάρχουν επίσης κάποιοι που απαντούν στον Β. Κεγκέρογλου με το πόρισμα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, που έβγαλαν “λάδι” τον Τσοχατζόπουλο ή έλεγαν ότι ο τραπεζικός λογαριασμός που αναφερόταν στα στοιχεία ήταν… αριθμός τηλεφώνου (ναι, το είχε πει αυτό μέσα στη Βουλή ο Ευάγγελος Βενιζέλος!)

Εικόνα

Δείτε μερικά από τα σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί