Κόλπα “αρίστων” με το ΕΣΥ στην Κρήτη: Αντί γιατρών προσέλαβαν δεκάδες “γενικών καθηκόντων” και τους έκαναν υπαλλήλους γραφείων!

Θυμάστε τις προσλήψεις που έγιναν στην Κρήτη από την 7η ΔΥΠΕ στις μονάδες υγείας, ενώ ήμασταν κλεισμένοι σπίτια μας; Εκείνες τις προσλήψεις που υποτίθεται έγιναν στο όνομα της ενίσχυσης του ΕΣΥ, αλλά ελάχιστοι γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό πραγματικά προσλήφθηκαν, ενώ κατά δεκάδες προσλαμβάνονταν με μια μόνο ηλεκτρονική αίτηση για διάφορες άλλες θέσεις;

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε το Candiadoc, ξεπέρασαν τις 500 οι προσλήψεις, αλλά 60 μόνο ήταν οι γιατροί, ενώ περίπου 200 προσλήφθηκαν ως γραμματείς, γενικών καθηκόντων, προσωπικό ασφαλείας, ανειδίκευτοι τεχνίτες, οδηγοί κα! Πολλές από αυτές τις προσλήψεις έμοιαζαν… από μακριά ρουσφέτια! Ουσιαστικά προσλήψεις χωρίς καμιά προϋπόθεση, απλά μια ηλεκτρονική αίτηση. Μάλιστα από τα ονοματεπώνυμα των ανθρώπων που είχαν την τύχη να τους διορίσει η ΔΥΠΕ, αρκετοί φαίνεται ότι είχαν και μεταξύ τους συγγένεια, πχ αδέρφια.

Προφανώς κάτι ανάλογο έχει συμβεί σε όλη τη χώρα. Και μόνο που δεν απαντά το υπουργείο στις ερωτήσεις που έχουν κατατεθεί, αρκεί για να είμαστε σίγουροι ότι έτσι έγιναν παντού…

Να σας ενημερώσουμε τώρα για τις εξελίξεις: πολλοί από εκείνους ή εκείνες που μπήκαν στις μονάδες Υγείας ως γενικών καθηκόντων ή με καθήκοντα φύλακα, νυχτοφύλακα, συνοδών θαλάμου, τραυματιοφορέων κλπ ειδικοτήτων ΥΕ, ξαφνικά έγιναν… ΔΕ και, ήδη έχουν πάρει θέσεις στις διοικητικές υπηρεσίες! Μάλιστα, λένε οι πληροφορίες, ότι όταν κάποιοι κλήθηκαν να εργαστούν, πχ, σε κάποια κλινική, απαντούσαν με… περίσσιο θράσος ότι δεν πήγαν στο νοσοκομείο γι αυτό, αλλά επειδή θα πάνε μετά σε δουλειά γραφείου. Διατυμπάνιζαν και το μέσο τους, δηλαδή!

Είδατε πώς η καραντίνα έγινε ευκαιρία για μερικούς “αρίστους” και τους ψηφοφόρους τους;

Δείτε επίσης: Έτσι “ενίσχυσαν” το ΕΣΥ στην Κρήτη: Προσλήψεις κλητήρων, φυλάκων, γραμματέων ή αδερφών, αλλά ελάχιστων γιατρών!

ΔΥΠΕάρχης Κρήτης: Παρά τον σάλο, συνεχίζει τις προσλήψεις στο γραφείο της χωρίς καμιά, διαδικασία! (έγγραφα)

 Μαζικά ρουσφέτια από την ΥΠΕ Κρήτης: “Η σιωπή μου – και των καλοπληρωμένων ΜΜΕ – προς απάντησή σας…”

Θυμίζουμε ότι ανάμεσα σε αυτές τις προσλήψεις ήταν και μια που υπέγραψε η διοικήτρια της ΔΥΠΕ Κρήτης, Ελένη Μπορμπουδάκη, για την… αδερφή της, η οποία όμως στη συνέχεια παραιτήθηκε από τον διορισμό.

δείτε:Η κρίση ως ευκαιρία για τους “αρίστους”: Όταν η ΔΥΠΕάρχης Κρήτης διόρισε στη ΔΥΠΕ την αδελφή της… (έγγραφα) 

  Η ΔΥΠΕάρχης Κρήτης παραδέχεται ότι διόρισε την αδελφή της, αλλά το θεωρεί “φυσικό” και… μας εγκαλεί με θράσος!

Η διοικήτρια της ΔΥΠΕ Κρήτης – είχε διορίσει ακόμα και… την αδερφή της- συνεχίζει τις μαζικές προσλήψεις, από το παράθυρο!

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Κόλπα “αρίστων” με το ΕΣΥ στην Κρήτη: Αντί γιατρών προσέλαβαν δεκάδες “γενικών καθηκόντων” και τους έκαναν υπαλλήλους γραφείων!”

  1. Νικ

    Όλοι αυτοί προσλήφθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ !!! Για ρίξτε μια ματιά πότε έγινε η πρώτη πρόσληψη !!! Δεν θυμάστε ;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί