Το Επιμελητήριο Ηρακλείου στην 85η ΔΕΘ: Ανοικτή πρόσκληση για δηλώσεις συμμετοχής

Ανοικτή πρόσκληση για συμμετοχή στην 85η ΔΕΘ  απευθύνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου στις επιχειρήσεις μέλη του, που επιθυμούν ν΄ αναπτύξουν την εξωστρέφειά τους και το δίκτυο των πελατών τους.

Το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός θα διεξαχθεί 5 – 13 Σεπτεμβρίου 2020 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και το Επιμελητήριο Ηρακλείου θα συμμετάσχει με δικό του Περίπτερο, στο οποίο θα μπορεί να φιλοξενήσει επιχειρήσεις – μέλη του με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, στον ειδικό χώρο που έχει εξασφαλίσει σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Να σημειωθεί ότι σε όλους τους χώρους της έκθεσης θα τηρηθούν ειδικά – αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας των συμμετεχόντων και των επισκεπτών, λόγω Covid-19.

Τιμώμενη χώρα φέτος είναι η Γερμανία, ενώ έχουν προγραμματιστεί  παράλληλες εκδηλώσεις για την τεχνολογία, τον πρωτογενή τομέα, την επιχειρηματικότητα, την διατροφή -γαστρονομία, αλλά και συναυλίες, θεατρικά δρώμενα και δράσεις πολιτισμού. 

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στην 85η ΔΕΘ θα έχουν τη  δυνατότητα να διαθέσουν τα προϊόντα τους προς πώληση στον χώρο της έκθεσης, εφόσον τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο, διαδικασίες. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 28 Ιουλίου 2020 επικοινωνώντας με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου: κα Λένα Στεφανουδάκη,  τηλέφωνο: 2810 247034, e-mail: stefanoudaki@ebeh.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί