Αναρτήθηκαν οι χάρτες των, προς απαλλοτρίωση, εκτάσεων στον Δήμο Βιάννου

Συνάντηση για το Φράγμα Αμιρών- Αγίου Βασιλείου

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο Βιάννου, ανάμεσα στο Δήμαρχο κ. Μηνά Σταυρακάκη και τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Παύλο Μπαριτάκη, ο οποίος συνοδευόταν από τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας, κ. Γιώργο Κανδεράκη, προϊστάμενο Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος και την κ. Σγουρώ Μαργέτα, επιβλέπουσα του έργου, με θέμα συζήτησης τις εξελίξεις σχετικά με το έργο του Φράγματος Αμιρών- Αγίου Βασιλείου.

Πιο αναλυτικά, όπως έγινε γνωστό στη διάρκεια της συνάντησης, αναρτήθηκαν οι χάρτες στο Δήμο Βιάννου που αφορούν τις ιδιοκτησίες για τις επικείμενες – προς απαλλοτρίωση – εκτάσεις.

Πρόκειται για τις εκτάσεις που αφορούν, τόσο την περιοχή Δανειοθαλάμου Αργίλου στην Κάτω Βιάννο όσο και την περιοχή Φράγματος και Δανειοθαλάμων Αγίου Βασιλείου και Αμιρών.

Οι δημότες αυτών των τοπικών Κοινοτήτων που έχουν ιδιοκτησίες στις περιοχές αυτές καλούνται λοιπόν να προσέλθουν στο Δήμο Βιάννου για να δουν τους χάρτες που ήδη έχουν αναρτηθεί. 

«Οι κάτοικοι της Κάτω Βιάννου, των Αμιρών και του Αγίου Βασιλείου, που έχουν ιδιοκτησίες στις συγκεκριμένες περιοχές καλούνται να έρθουν στο Δήμο, προκειμένου να ενημερωθούν για την επικείμενη διαδικασία και για τις εν λόγω εκτάσεις», επισήμανε χαρακτηριστικά μετά το τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί