Η στιγμή που βουλευτής της ΝΔ δίνει «ραβασάκι» στον Λοβέρδο την ώρα της ομιλίας του (Βίντεο)

Αλγεινή εντύπωση άφησε, σε όσους παρακολουθούσαν τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής το πρωί της Τετάρτης, ένα στιγμιότυπο από την ομιλία του Ανδρέα Λοβέρδου…

Ενόσω η πλειοψηφία δρομολογεί στην Ολομέλεια της Βουλής την υπερψήφιση του πορίσματός της στην Προανακριτική προκειμένου να παραπεμφθεί ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στο Ειδικό Δικαστήριο με φόντο τη «σκευωρία Novartis», σημειώθηκε κάτι που προκαλεί μεγάλα ερωτήματα.

Τη στιγμή που μιλούσε ο Ανδρέας Λοβέρδος ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, ο βουλευτής της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος, σηκώθηκε από τη θέση του και έδωσε ένα ραβασάκι στον κ. Λοβέρδο.

documentonews.gr

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Η στιγμή που βουλευτής της ΝΔ δίνει «ραβασάκι» στον Λοβέρδο την ώρα της ομιλίας του (Βίντεο)”

  1. Δημος Σθένης

    Απορώ με την αφέλεια! Που βρίσκεται το παράξενο; Τα συγκοινωνούντα δοχεία έτσι δεν επικοινωνούν! Όλα στο φως δεν λένε; Ε! Όλα στο φως τα κάνουν! Τι θα θέλατε; Να τα κάνουν κρυφά και να βγαίνετε μετά να μιλάτε για …παρακράτος, ίντριγκες, επικαλύψεις, σκευωρίες, σκάνδαλα κι ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτεί το άρρωστο μυαλό σας; Όσο για μας που τα βλέπουμε; Εμείς τι; Εμείς τους επιτρέπουμε ό,τι κάνουν να το …παραγράφουν μόνοι τους! Και στο τέλος, τέλος άξιοι της μοίρας μας είμαστε που δεν αποφασίζουμε να τους ,,,παραγράψουμε εμείς!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί