Η Εισαγγελέας προτείνει απόρριψη της προσφυγής Τουλουπάκη

Να απορριφθεί η προσφυγή της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη κατά της δίωξης που της ασκήθηκε, πρότεινε η αρμόδια εισαγγελέας προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η Ελένη Τουλουπάκη υποστηρίζει στην προσφυγή της ότι η δικογραφία της είχε ήδη αρχειοθετηθεί από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Λάμπρο Σοφουλάκη, όταν ο δεύτερος αντεισαγγελέας Ευάγγελος Ζαχαρής έδινε την παραγγελία του, βάση της οποίας της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και πέντε πλημμελήματα.

Ωστόσο, η εισαγγελέας Πρωτοδικών που προτείνει προς το δικαστικό συμβούλιο να απορριφθεί η προσφυγή της Ελένης Τουλουπάκη, φέρεται να αναφέρει ότι οι δύο αντεισαγγελείς, σύμφωνα και με την παραγγελία του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, διενεργούσαν την έρευνα τους αυτόνομα και ισότιμα και κατά συνέπεια ο καθένας είχε αυτοτελές δικαίωμα να καταλήξει σε κρίση, χωρίς να τίθεται θέμα χρονικής προτεραιότητας ή αρχαιότητας. Πλέον, αναμένεται η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου που θα εξετάσει την υπόθεση και θα κρίνει οριστικά την προσφυγή της κυρίας Τουλουπάκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί