Συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Προγραμματισμού Περιφέρειας Κρήτης

Τα θέματα που εγκρίθηκαν

Υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Προγραμματισμού Περιφέρειας Κρήτης. 

Συγκεκριμένα τα μέλη της Επιτροπής κατά την συνεδρίαση του θεσμικού οργάνου ενέκριναν τα παρακάτω θέματα: 

-Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Κρήτης και Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων, για την υλοποίηση του έργου: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΑΚΩΝ ΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ “ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ” ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΑΝΙΩΝ», προϋπολογισμού 15.000,00 € με ΦΠΑ, σύμφωνα με την εισήγηση της Δ/νσης Διοικητικού Οικονομικού ΠΕ Χανίων.

– Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Κρήτης και Πανεπιστημίου Κρήτης για τον «εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών δημόσιας διακυβέρνησης της Περιφέρειας σε πολίτες και επιχειρήσεις», σύμφωνα με την εισήγηση  της Δ/νσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ΠΚ. 

– Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Κρήτης  και ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ για την υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Δημιουργία / Υποστήριξη του παρατηρητηρίου τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης», σύμφωνα με την εισήγηση της Δ/νσης Τουρισμού ΠΚ. 

– Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, Περιφέρειας Κρήτης και Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου για την υλοποίηση του έργου: «Στερεωτικές επεμβάσεις και διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου Ιερού Ναού Παναγίας Κεραλιμενιώτισσας στο Τ.Δ. Καλαμίου Βιάννου», σύμφωνα με την εισήγηση της Δ/νσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Ηρακλείου.

– Έγκριση προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας Κρήτης και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Εκπόνηση Διαχειριστικών Σχεδίων Βόσκησης Περιφέρειας Κρήτης».

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί