Γιορτή του κοινωνικού εργαστηρίου της Θάλασσα Αλληλεγγύης

Κλείνοντας τον πρώτο κύκλο λειτουργίας του κοινωνικού μας εργαστηρίου στην Θάλασσα Αλληλεγγύης και κάνοντας μια μικρή καλοκαιρινή διακοπή για να συνεχίσουμε δυναμικότερα τον Σεπτέμβριο, αποφασίσαμε να οργανώσουμε μια ημέρα γιορτής την Παρασκευή 24 Ιουλίου!.

Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ, θα σας περιμένουμε στην αυλή του Κοινωνικού Χώρου των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού (Μονής Αγκαράθου και Κοσμα Ζώτου, είσοδος στην αυλή από τον πεζόδρομο).

Κατα τη διάρκεια της γιορτής θα υπάρχουν εκθέματα με τις δημιουργίες του εργαστηρίου ραπτικής, ενημέρωση για τα τμήματα υπολογιστών και αγγλικών για ενήλικες, αλλά θα πραγματοποιηθούν και τα εργαστήρια:

  • στις 5 το απόγευμα φίλες/μαθήτριες από την Αφρική θα μας παρουσιάσουν είδη χτενισμάτων από διάφορες χώρες της Αφρικής,
  • στις 6 θα ακολουθήσει παιδικό εργαστήρι πηλού με τη Μαρία από το Terra Mia Ceramic Art, όπου τα παιδιά θα δημιουργήσουν τα “χέρια της αλληλεγγύης”

Εργαστήρια και πρωτοβουλίες κοινωνικής ένταξης όπως η Θάλασσα Αλληλεγγύης παραμένουν ενεργές από την αγάπη του κόσμου και την συμμετοχή του στις δράσεις αλληλεγγύης!

Σας περιμένουμε με χαρά να βρεθούμε έστω και με περιορισμούς από κοντά!

Η ομάδα της ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

* Τα εργαστήρια στο χώρο της γιορτής θα πραγματοποιηθούν δωρεάν και λόγω των περιορισμών που προκύπτουν από τον COVID-19, θα πρέπει να τηρηθούν μέτρα υγιεινής και οι θέσεις θα είναι περιορισμένες. Προτείνετε και η χρήση μάσκας.

** Κατα τη διάρκεια της Γιορτής θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής για το Κοινωνικό Παντοπωλείο που λειτουργεί στα Ιδρύματα Καλοκαιρινού!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί