Μέλος του Ρουβίκωνα συνελήφθη μετά από καταγγελία του Μπογδάνου

Προσήχθη το βράδυ της Παρασκευής στη ΓΑΔΑ και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μέλος του “Ρουβίκωνα” μετά από καταγγελία σε βάρος του από τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Ο βουλευτής της ΝΔ είχε κάνει και σχετική ανάρτηση στο Twitter ισχυριζόμενος ότι απειλείται.

Προσήχθη μέλος του Ρουβίκωνα μετά από καταγγελία του Μπογδάνου

Ο βουλευτής της ΝΔ, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ευχαρίστησε “την Ελληνική Αστυνομία για την αποτελεσματικότητά της”.

Προσήχθη μέλος του Ρουβίκωνα μετά από καταγγελία του Μπογδάνου

Αναρχικές και αντιεξουσιαστικές συλλογικότητες απεύθυναν κάλεσμα για σήμερα στα δικαστήρια Ευελπίδων σε συμπαράσταση για το στέλεχος του Ρουβίκωνα αλλά και διαμαρτυρίας για όλες τις συμπεριφορές που καταργούν την ελευθερία του λόγου. Παράλληλα το ζήτημα είναι πρώτο τρεντ στο twitter, με τα σχόλια να αφορούν τόσο τη σύλληψη του μέλους του Ρουβίκωνα, όσο και την ποινικοποίηση της άποψης στα social media.

Επίθεση στην δημοσιογράφο Ελευθερία Κουμάντου

Σημειώνεται ότι νωρίτερα την Παρασκευή ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έστειλε επιστολή στον Αθήνα 9.84, μέσω της οποίας εξαπέλυσε επίθεση κατά της δημοσιογράφου, Ελευθερίας Κουμάντου.

Δείτε επίσης: «Μισαλλοδοξία και λογοκρισία στην ενημέρωση»: Επίθεση Μπογδάνου κατά δημοσιογράφου

Αφορμή για την παρέμβαση του βουλευτή ήταν οι αναρτήσεις της δημοσιογράφου στο Facebook, αναφορικά με τη συγκέντρωση κατά των προσφύγων στην πλατεία Βικτωρίας, όπου συμμετείχε ο κ. Μπογδάνος, αλλά και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Η απάντηση του Αθήνα 9.84

“O Aθήνα 9.84 σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα της συγκέντρωσης κατοίκων και αλληλέγγυων στην Πλατεία Βικτωρίας, διευκρινίζει ότι οι δημοσιογράφοι του σταθμού έχουν ελευθερία λόγου και καλύπτουν τα γεγονότα, όπως εκείνοι κρίνουν, με γνώμονα το δημοσιογραφικό λειτούργημα και δεοντολογία. Ο σταθμός ποτέ δεν λογόκρινε κανένα δημοσιογράφο και αυτό τον διακρίνει διαχρονικά από τα υπόλοιπα ΜΜΕ. Ταυτόχρονα, αυτονόητο είναι ότι δεν εκπροσωπεί ο εργαζόμενος-δημοσιογράφος ολόκληρο το Μέσο, στο οποίο εργάζεται” αναφέρει η ανακοίνωση του Αθήνα 9,84.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί