Ηράκλειο: Βρέθηκε στο σπίτι τους κοκαΐνη και χειροβομβίδα και συνελήφθησαν

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, δύο Έλληνες, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντοπίσθηκαν και ακινητοποιήθηκαν οι δύο ημεδαποί και ακολούθησε έλεγχος σε αυτούς και έρευνα στην κοινή τους οικία.

Κατά την διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν και των ερευνών που διενεργήθηκαν βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης, ζυγαριά ακριβείας, μια χειροβομβίδα και το χρηματικό ποσό των 1.745 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί