Αλ. Τσίπρας: Όποιος δικαστής τόλμησε να ερευνήσει τα σκάνδαλά τους τώρα τον διώκουν (Βίντεο)

“Αυτά δεν γίνονται πουθενά σε ευρωπαϊκή χώρα. Θα δώσουμε αγώνα”

Από την εξώπορτα του ξενοδοχείου του στο Αργοστόλι ξεκίνησαν οι συζητήσεις του Αλέξη Τσίπρα με πολίτες, καταστηματάρχες και εργαζόμενους στο πλαίσιο της περιοδείας του σήμερα στην Κεφαλονιά.

Βγαίνοντας από το ξενοδοχείο του για περιοδεία στα σοκάκια του Αργοστολίου, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία περίμεναν κάτοικοι, με τους οποίους συζήτησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην οικονομία, την εργασία και τον τουρισμό από την πανδημία και την έλλειψη ουσιαστικής στήριξης από την Πολιτεία.

Χαρακτηριστικός ήταν ωστόσο ο διάλογος που είχε ο κ. Τσίπρας με έναν κάτοικο, ο οποίος του έδειχνε την Εφημερίδα των Συντακτών που έχει στο πρωτοσέλιδό της το θέμα της ποινικής δίωξης στην Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς.

Δείτε:

Δίωξη κατά της Ελ. Τουλουπάκη από τον Άρειο Πάγο

“Το δόγμα του σοκ στην Δικαιοσύνη δεν θα περάσει”- Τι απαντά η Ελένη Τουλουπάκη για την δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της για την υπόθεση Novartis

Αυτή δεν είναι απλά μια δεξιά κυβέρνηση, είναι μια κυβέρνηση Κόζα Νόστρα

Το έγκλημα της εισαγγελέως

«Ντροπή. Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο και λυπάμαι για το ΠΑΣΟΚ, λυπάμαι για το ΚΙΝΑΛ. Unacceptable» σημείωσε χαρακτηριστικά για τη στάση του κόμματος στο θέμα. «Αυτά τα πράγματα γίνονται μόνο στη Λατινική Αμερική. Εδώ έχουμε φτώχεια, κοινωνικό αποκλεισμό, σχεδόν πλήρη έλεγχο των Μέσων Ενημέρωσης και δικαστικά πραξικοπήματα.

Όποιος δικαστής τόλμησε να ερευνήσει τα σκάνδαλά τους τώρα τον διώκουν. Αυτά δεν γίνονται πουθενά σε ευρωπαϊκή χώρα. Θα δώσουμε αγώνα» σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την περιοδεία του στα καταστήματα του Αργοστολίου, ενώ στη συνέχεια έχει συνάντηση με τους φορείς του νησιού στο Δημοτικό Θέατρο Κεφαλονιάς και με τους δημάρχους Αργοστολίου, Ληξουρίου, Σάμης, Ιθάκης.

Συζήτηση με φορείς στο Δημοτικό Θέατρο Κεφαλονιάς

“Σήμερα βρίσκομαι στην Κεφαλονιά. Ένα πανέμορφο νησί, που βιώνει το σκληρό πρόσωπο της κρίσης που πλανάται σαν φάντασμα ξανά, πάνω από τη χώρα μας. Ένας τόπος ευλογημένος από τη φυσική του ομορφιά και τη φιλοξενία των ανθρώπων του”, ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε συζήτηση που είχε με φορείς στο Δημοτικό Θέατρο Κεφαλονιάς και πρόσθεσε “Εκατοντάδες επαγγελματίες και εργαζόμενοι ζουν καθημερινά υπό το καθεστώς φόβου και αβεβαιότητας για το μέλλον, καθώς η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κινείται άνευ στρατηγικού σχεδίου. Οι ανελαστικές υποχρεώσεις σφίγγονται σαν θηλιά στον λαιμό του μικρού και του μεσαίου επιχειρηματία, καθώς οι τζίροι έχουν εκμηδενιστεί. Η ύφεση που μέρα με τη μέρα βαθαίνει, δεν είναι απλώς νούμερα που αραδιάζονται πάνω στα χαρτιά των οικονομολόγων, αλλά προσωπικές ιστορίες καθημερινών ανθρώπων, οικογενειακά δράματα. Οφείλουμε να σκύψουμε πάνω από τα προβλήματα και τις αγωνίες τους.
Σήμερα, κινδυνεύουμε περισσότερο παρά ποτέ, να χάσουμε μέσα σε 5 μήνες ότι με τους κόπους και τις θυσίες του λαού κερδίσαμε μέσα σε 5 χρόνια”.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί