Το πόρισμα του ιατροδικαστή για την 16χρονη που βρέθηκε νεκρή στα Τρίκαλα

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή στο πλαίσιο των ερευνών για τον θάνατο μιας 16χρονης μαθήτριας από τα Τρίκαλα, που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στον λόφο του Προφήτη Ηλία, τα ξημερώματα της Τετάρτης. 

Δείτε: Ανήλικη βρέθηκε νεκρή κοντά σε εκκλησία στα Τρίκαλα (Bίντεο)

  Σύμφωνα με το τοπικό trikalavoice.gr, στην ιατροδικαστική έκθεση αναφέρονται, ως αιτία θανάτου, οι «βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση εξ’ ύψους».  

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκε το κορίτσι στον λόφο έξω από την εκκλησία της περιοχής και με ποιους είχε επικοινωνήσει είτε διαδικτυακά είτε διά ζώσης, καθώς για την ώρα δεν έχει αποκλειστεί κανένα σενάριο.   

Η εξαδέλφη της ανήλικης με την οποία ήταν μαζί, έως τις δύο τα ξημερώματα, μίλησε για το ραντεβού και τη συνάντησή της 16χρονης με κάποιον άνδρα που είχε έρθει από την Αθήνα.  

Δείτε: Ραντεβού με 27χρονο αστυνομικό είχε η ανήλικη που βρέθηκε νεκρή

«Ήμασταν σπίτι μου και καθόμασταν, και μου λέει να πάμε λίγο μαζί μέχρι την κεντρική πλατεία. Τη ρώτησα τι θα κάνει μετά και μου είπε ότι θα βγει με ένα παιδί. Την ρώτησα ποιο παιδί και μου είπε “δεν τον ξέρω” και ότι είναι από Αθήνα. Πήρε τηλέφωνο αυτό το παιδί από την Αθήνα και του λέει “εγώ είμαι εδώ, εσύ που είσαι;”, “εγώ ξεκινάω και έρχομαι”. Με το που έρχεται αυτός, η Μαρία μου είπε να φύγω, δεν τον είδα καθόλου. Έφυγα και δεν ξέρω τι έγινε μετά. Από όσο ξέρω πρώτη φορά τον είδε προχθές», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.  

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί