Το πρόγραμμα του κινηματογράφου «Τεχνόπολις»

Το πρόγραμμα του κινηματογράφου «Τεχνόπολις» για την εβδομάδα 16-22 Ιουλίου.

Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2810 821 400 & 2810 823 813

www.texnopolis.gr

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ

Είδος: ΚΩΜΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ – Η Νο1 ταινία σε εισπράξεις στο ελληνικό Box Office, κορυφαίες κριτικές και με ρεκόρ εισιτηρίων στη χώρα παραγωγής της. Αργεντινή, 2006. Μια συμμορία εισβάλλει σε υποκατάστημα τράπεζας και κρατάει 23 ομήρους, σε μια προσπάθεια να φτάσουν στις δεκάδες εκατομμύρια δολάρια και τα κοσμήματα που κρύβονται στο θησαυροφυλάκιο. Η αστυνομία καταφθάνει και περικυκλώνει την τράπεζα, τα μέσα ενημέρωσης αρχίζουν να μεταδίδουν ζωντανά τις εξελίξεις και οι διαπραγματεύσεις ξεκινούν. Όσο περνούν οι ώρες και οι ληστές δεν παραδίδονται, η αστυνομία παίρνει την παράτολμη απόφαση να κάνει έφοδο. Μόλις, όμως, μπουν στο κτίριο, τους περιμένει μια τεράστια έκπληξη…

Πρωταγωνιστούν: Γουλιέλμο Ανσέλα, Ντιέγκο Περέτι, Λουίς Λουκ, Πάμπλο Ρέγκο

Σκηνοθεσία: Άριελ Γουίνογκραντ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30 & 22:30 στο Θερινό Σινεμά.

Ο ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΜΑΥΡΟΔΟΝΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Σύμφωνα με τον θρύλο, το Μαγικό Διαμάντι εκπληρώνει όλες τις ευχές του κατόχου του κάθε φορά που έχει πανσέληνο. Ο κακόβουλος πρίγκιπας της ζούγκλας το έχει επιτέλους αποκτήσει. Όμως, πριν η σελήνη γεμίσει, ο μικρούλης Μάρκο κλέβει το διαμάντι. Τυφλός από θυμό ο πρίγκιπας εξαπολύει τους στρατιώτες του για να εντοπίσουν τον ληστή. Ο Πίνκι, εντωμεταξύ, ζει ήρεμα σε ένα χωριό, ενώ η Βερόνικα ονειρεύεται περιπέτειες. Το όνειρο της θα εκπληρωθεί, όταν ο Πειρατής Μαυροδόντης κάνει την εμφάνιση του. Ο Πίνκι και η Βερόνικα θα βρεθούν μαζί του σε μία αναπάντεχη περιπέτεια προς αναζήτηση του Διαμαντιού.

Ακούγονται οι φωνές των: Ντίνου Σούτη, Αργύρη Παυλίδη, Χρήστου Θάνου, Γιώργου Ματαράγκα

Σκηνοθεσία: Ράμος Σιβέρτσεν

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 19:00 & 20:30 στην αίθουσα 1.

ΦΥΓΑΜΕ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Τοποθετημένο στα προάστια ενός φανταστικού κόσμου, το «Φύγαμε» αποτελεί τη νέα ταινία των Disney/Pixar (Coco, Toy Story κ. α.). Η ταινία, συστήνει στο κοινό δυο αδέλφια-ξωτικά που μπλέκονται σε μια απίθανη περιπέτεια για να ανακαλύψουν αν υπάρχει ακόμα μαγεία εκεί έξω. Σε ένα σύγχρονο σύμπαν, ο Ίαν και ο Μπάρλεϊ θα έχουν την ευκαιρία να φέρουν τον πατέρα τους πίσω για μια ημέρα χάρη σε ένα μαγικό ραβδί.

Ακούγονται οι φωνές των: Θανάση Κουρλαμπά, Βίνας Παπαδοπούλου, Χρήστου Θάνου

Σκηνοθεσία: Νταν Σκάνλον

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 19:00 στην αίθουσα 5 και 20:30 στο Θερινό Αίθριο.

ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ

Είδος: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – Όταν ένας βαριεστημένος συντάκτης περιοδικού «αναγκάζεται» να γράψει ένα άρθρο για τον Fred Rogers, ξεπερνάει τον όποιο σκεπτικισμό του, μαθαίνει από την καλοσύνη των άλλων, αγαπάει και συγχωρεί στην πιο όμορφη γειτονιά της Αμερικής. O Tom Hanks υποδύεται τον Mr. Rogers στην ταινία Ένας Υπέροχος Γείτονας, μια ιστορία όπου η καλοσύνη νικά τον κυνισμό.

Πρωταγωνιστούν: Τομ Χάνκς, Κρις Κούπερ, Μάθιου Ρις, Κριστίν Λάχτι

Σκηνοθεσία: Μάριαν Χέλερ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 22:30 στο Θερινό Αίθριο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί