Παραμένει κλειστό, ενώ θα έπρεπε να έχει ανοίξει από αρχές Ιουνίου το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηρακλείου – Τι καταγγέλλουν πολίτες

«Απαράδεκτο και λυπηρό εν έτει 2020 σε μια πόλη όπως το Ηράκλειο, αντί να αυξάνονται οι χώροι άθλησης, να μειώνονται. Ειδικά σε μία συγκυρία όπως αυτή, που ένας συντοπίτης μας βρίσκεται στο τιμόνι του Υπουργείου Αθλητισμού»

Με μήνυμά τους στο Candiadoc, γονείς και σύλλογοι που αθλούνται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηρακλείου, εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για την παύση λειτουργίας του.

Σύμφωνα με την επιστολή που έστειλαν τόσο σε εμάς, όσο και στον Δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό και τον Αντιδήμαρχο Κώστα Βαρδαβά, ενώ από τις αρχές Ιουνίου θα έπρεπε να έχουν δοθεί σε χρήση οι εγκαταστάσεις του, αυτό παραμένει κλειστό, με αποτέλεσμα άνθρωποι που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας και πρέπει να κολυμπούν να μην μπορούν.

«Είναι απαράδεκτο και λυπηρό εν έτει 2020, σε μια πόλη όπως το Ηράκλειο που αναμορφώνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια, αντί να αυξάνονται οι χώροι άθλησης, να μειώνονται. Ειδικά σε μία συγκυρία όπως αυτή, που ένας συντοπίτης μας βρίσκεται στο τιμόνι του Υπουργείου Αθλητισμού», καταλήγει η επιστολή.

Δείτε αναλυτικά την επιστολή:

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί