Ακριβοπούλου: «Είδα τον ξυλοδαρμό του Β. Μάγγου – Αυτό που δείχνει η κάμερα, είναι ελάχιστο μπροστά στην άγρια βία»

“Ο κόσμος είχε βγει στα μπαλκόνια και ούρλιαζε τι κάνετε στα παιδιά. Κάποιες γυναίκες έκλαιγαν και κάποιοι από τους ΜΑΤατζήδες πλησίασαν κάτω από τα μπαλκόνια, απειλώντας τον κόσμο που διαμαρτύρονταν”

Η γνωστή δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου παίρνει θέση σε σχέση με το θάνατο του Βασίλη Μάγγου στον Βόλο, στηλιτεύοντας την επικοινωνιακή και «επικίνδυνη» διαχείριση του περιστατικού από την κυβέρνηση.

«Εαν αποδειχθεί συσχετισμός του θανάτου του με την κακοποίηση, ο Χρυσοχοϊδης θα πρέπει να φύγει τώρα», αναφέρει η δημοσιογράφος στην ανάρτησή της ενώ συνεχίζοντας περιγράφει τι ακριβώς είδε η ίδια, όταν πριν από περίπου ένα μήνα πραγματοποιήθηκε ο άγριος ξυλοδαρμός σε βάρος του 27χρονου από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης αλληλεγγύης στους συλληφθέντες διαδήλωσης κατά της καύσης σκουπιδιών από την LAFARGE / ΑΓΕΤ.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Κατερίνας Ακριβοπούλου:

«Ο Χρυσοχοϊδης καταγγέλλει όσους συσχετίζουν τον θάνατο του 27χρονου Βασίλη Μάγγου στον Βόλο, με την κακοποίηση του από τους αστυνομικούς, (νοσηλεύτηκε 4 μέρες στο νοσοκομείο) αλλά ο ίδιος βγάζει πόρισμα ,πριν καν γίνει η νεκροψία, παρεμβαίνοντας ωμά στην διαδικασία..

Και δεν σταματά εδώ. Το χειρότερο είναι ότι αμφισβητεί τον βασανισμό του παιδιού , μιλώντας απλώς για …καταγγελίες, την ώρα που το βίντεο-ντοκουμέντο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Εαν αποδειχθεί συσχετισμός του θανάτου του με την κακοποίηση, ο Χρυσοχοϊδης θα πρέπει να φύγει τώρα.
Εαν ΔΕΝ προκύψει συσχετισμός, θα πρέπει να εξηγήσει την βεβαιότητά του για “αθλιότητες και ασύστολο ψέμα”,.ενώ δεν είχε γίνει η νεκροψία.
Συνεννοηθήκαμε νομίζω…

Υ.Γ. ‘Ημουν στον Βόλο εκείνες τις μέρες και έβλεπα από την βεράντα όλο το σκηνικό. Σας πληροφορώ ότι αυτό που πρόλαβε να απαθανατίσει η κάμερα, είναι ελάχιστο μπροστά στην ‘άγρια βία. Ο κόσμος είχε βγει στα μπαλκόνια και ούρλιαζε τι κάνετε στα παιδιά. Κάποιες γυναίκες έκλαιγαν και κάποιοι από τους ΜΑΤατζήδες πλησίασαν κάτω από τα μπαλκόνια, απειλώντας τον κόσμο που διαμαρτύρονταν.»

Δείτε επίσης: Ωμή αστυνομική βία εις βάρος 26χρονου στον Βόλο (Φωτο)

Βρέθηκε νεκρός 27χρονος στον Βόλο που είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα αστυνομικής βίας (Βίντεο & φωτο)

 Οργισμένη ανακοίνωση του Υπ. Προστασίας του Πολίτη για τον θάνατο του 27χρονου Βασίλη – Καμμία απάντηση για τον ξυλοδαρμό του από αστυνομικούς

 Αυθαιρεσία καταγγέλλει η οικογένεια του 26χρονου από τον Βόλο

Ο Χρυσοχοΐδης βιάζεται να προδικάσει την Ιατροδικαστική Έκθεση για το θάνατο του Β. Μάγγου (Βίντεο)

Πρώην πολιτευτής ΛΑΟΣ και ΝΔ που έχει καταδικαστεί για ψευδορκία, η υπεύθυνη ιατροδικαστής για την εξέταση του Β. Μάγγου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί