Οι αντιδράσεις «παγώνουν» τον Μεγάλο Περίπατο

Βήματα πίσω για τον Μεγάλο Περίπατο κάνει ο Κώστας Μπακογιάννης, αίροντας τους περιορισμούς κυκλοφορίας των οχημάτων στην Αθήνα. Οι αντιδράσεις, το μποτιλιάρισμα, και η μετ’ εμποδίων εφαρμογή των μέτρων ανάπλασης οδήγησαν τον Κώστα Μπακογιάννη στο να εισηγηθεί αλλαγές στο χθεσινό Δημοτικό συμβούλιο.

Σε αυτό το πλαίσιο και ενώ αρχικά ο μεγάλος περίπατος αφορούσε έξι χιλιόμετρα, τώρα θα απελευθερωθούν από τις ρυθμίσεις οι ακόλουθoi δρόμοι: Αθηνάς, Ερμού, Πεσμαζόγλου, Σοφοκλέους Ευριπίδου, καθώς και οι δρόμοι των Αγίων Θεοδώρων, Δραγατσανίου Παπαρηγοπούλου κ.α

Επίσης απελευθερώνονται οι οδοί Αριστείδου, Χρήστου Λαδά, έως την Πλατέια Καρύτση, Καραγεώργη Σερβίας από την πλατεία Συντάγματος έως την οδό Βουλής.

Στην περιοχή της Πλάκας η κυκλοφορία των οχημάτων, θα συνεχιστεί στις οδούς Ξενοφώντος, Νίκης, Απόλλωνος. Σκούφου και Ναυάρχου Νικοδήμου.

Πρέπει βέβαια να θυμίσουμε ότι ο «Μεγάλος Περίπατος», εκτός από το καθημερινό κυκλοφορικό χάος, έχει οδηγήσει σε πρωτοφανές σπατάλες των Δ. Αθηναίων, που εξόργισαν το κοινό αίσθημα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί