Άλλαξε όψη το Κοινοτικό Κατάστημα Βαγιονιάς

Ανακαινισμένο και πλήρως λειτουργικό είναι, πλέον, το κτίριο του Κοινοτικού Καταστήματος Βαγιονιάς, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης, που περιελάμβαναν, μεταξύ άλλων, καθαίρεση της παλαιάς μόνωσης και κατασκευή νέας, αποκαταστάσεις φθορών και βαψίματα στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. 

Το κτίριο ήταν σε κακή κατάσταση, με πεσμένους σοβάδες, υγρασία και μούχλα σε πολλά σημεία. Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων  της Περιφέρειας Κρήτης, με προϋπολογισμό 26.000 ευρώ. 

«Η δημοτική αρχή κατάφερε να ξεμπλοκάρει ακόμα ένα σημαντικό έργο, που βελτιώνει την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται προς τους κατοίκους της Βαγιονιάς και, κατ’ επέκταση, την καθημερινότητά τους. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά, προκειμένου να αναβαθμίσουμε τις υποδομές μας, σε όλους τους οικισμούς του Δήμου μας» ανέφερε ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης. 

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί