Σε νέα δίκη σήμερα ο Αλ. Ανδρικάκης μετά από μια ακόμα μήνυση Αυγενάκη

Σε μια ακόμα δίκη οδηγείται ο υπεύθυνος του Candiadoc, δημοσιογράφος Αλέκος Ανδρικάκης, από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Η νέα δίκη, μετά από μήνυση του Λ. Αυγενάκη, έχει προσδιοριστεί για σήμερα Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 στο Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Ο κ. Αυγενάκης ζητά την καταδίκη του δημοσιογράφου για την γνωστή υπόθεση με το 1 εκατομμύριο ευρώ που βγήκε από την Ελλάδα τις ημέρες που ήταν κλειστές οι τράπεζες, την εποχή του δημοψηφίσματος του 2015.

Ο κ. Αυγενάκης, παρά το γεγονός ότι ουδέποτε έγινε αναφορά στο όνομά του, προσπάθησε τότε να εμφανιστεί ότι είναι εκείνος που “φωτογραφίζεται”! Μάλιστα το βράδυ της παραμονής του δημοψηφίσματος ο Α. Ανδρικάκης αναζητείτο από την ασφάλεια για να οδηγηθεί στην εισαγγελία, μετά από καταγγελία Αυγενάκη, ο οποίος ζήτησε τη σύλληψή του με τη διαδικασία του αυτόφωρου!

Ο δημοσιογράφος εμφανίστηκε αυτοβούλως στην εισαγγελία το πρωί της Κυριακής του δημοψηφίσματος, απ’ όπου και η φωτογραφία.

Από την εμφάνιση του δημοσιογράφου στην εισαγγελία, το πρωί της ημέρας του δημοψηφίσματος, μαζί με νομικούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Ανάμεσά τους οι δικηγόροι Δημήτρης Κλαράκης (νυν γραμματέας της ΝΕ Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ) και Γιάννης Λεβέντης. Ο κ. Αυγενάκης θεώρησε την παρουσία τους… εκφοβισμό στη δικαιοσύνη! Διακρίνονται ακόμα ο τότε γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Παυλιδάκης και ο σημερινός εκπρόσωπος Τύπου της ΝΕ Γιάννης Καστρινάκης (με την πλάτη στον φακό)

Αυτή είναι μια από τις δίκες Αυγενάκη σε βάρος του Α. Ανδρικάκη, ενώ για το ίδιο θέμα έχει καταθέσει αγωγή σε βάρος του δημοσιογράφου.

Για την υπόθεση αυτή, μάλιστα, κι ενώ, επαναλαμβάνουμε ο ίδιος ενέπλεξε το όνομά του, είχε ζητήσει ακόμα και τη… διαγραφή του Α. Ανδρικάκη από την Ένωση Συντακτών!

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί