Νέο ακροδεξιό παραλήρημα Αδώνιδος: «Προδότες» όσοι συμμετείχαν στην διαδήλωση για τον νόμο Χρυσοχοΐδη (Βίντεο)

Ζήτησε «παραδειγματικές τιμωρίες» για τους ανθρώπους που συμμετείχαν στη διαδήλωση προκαταλαμβάνοντας την απόφαση του δικαστηρίου, φορτώνοντάς τους την οικονομική κρίση

Σε άλλο ένα ακροδεξιό του παραλήρημα ο υπουργός Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδης ζήτησε «παραδειγματικές τιμωρίες» για τους ανθρώπους που συμμετείχαν στη διαδήλωση προκαταλαμβάνοντας την απόφαση του δικαστηρίου ενώ φορτώνοντας τους την οικονομική κρίση τους αποκάλεσε «προδότες».

«Όταν περνάνε αυτή την κρίση τα μαγαζιά. Δεν είναι μόνο σπάσιμο βιτρίνας. Είναι εθνική προδοσία. Αυτοί είναι προδότες» είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 για ανθρώπους που δάρθηκαν από τα ΜΑΤ κρίνοντας τους εκ των προτέρων ένοχους.  

Σε απόλυτη δημαγωγία επιχείρησε να φορτώσει την ευθύνη για την οικονομική κρίση στους διαδηλωτές κάτι που δεν πήρε πίσω ακόμα και όταν του το υπέδειξε ο συντάκτης της ΑΥΓΗΣ, Γιάννης Αγουρίδης αλλά συνέχισε επιτηδευμένα «έξαλλος» όπως κάθε φορά.

«Δεν ντρέπονται τα παλιόπαιδα και οι γονείς που τα κάναν έτσι. Αυτή την ώρα σε αυτή την κρίση πάνε και κάνουν αυτά τα πράγματα» είπε φορτώνοντας την οικονομική κρίση στους διαδηλωτές που διαμαρτυρήθηκαν για την κατάργηση του δικαιώματος του συνέρχεσθαι από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ζήτησε μάλιστα να πληρώσουν πρόστιμα οι γονείς για τις ζημιές στα μαγαζιά. «Ελπίζω το δικαστήριο να χρεώσει όλες τις ζημιές στους γονείς. Να τις πληρώσουν από την τσέπη τους».

Επιτέθηκε σφόδρα και στον πατέρα του Κώστα που πέρασε στη Νομική. «Πήγε ο άλλος και του είπε ότι πέρασε στη Νομική αντί να του πει ότι ντρόπιασε το σπίτι μου».

Δείτε επίσης: «Κώστα! Κώστα! Νομική Αθήνας!»

Ο 18χρονος Κώστας που πέρασε Νομική φέρει σημάδια ξυλοδαρμού από αστυνομικούς (Φωτο)

Εμφανής είναι όχι μόνο η ποινικοποίηση της συμμετοχή στη διαδήλωση και η στοχοποίηση καθώς και η κατασυκοφάντηση των διαδηλωτών. Ο μόνος στόχος της κυβέρνησης είναι η κοινωνία που αντιστέκεται αντί να προσπαθήσει να διαχειριστεί την κρίση.

Kατ. Μπρέγιαννη, Αυγή

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί