Ο 18χρονος Κώστας που πέρασε Νομική φέρει σημάδια ξυλοδαρμού από αστυνομικούς (Φωτο)

Νέες καταγγελίες για το όργιο καταστολής στο οποίο επιδόθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις κατά το συλλαλητήριο ενάντια στο νόμο για τις διαδηλώσεις, την Πέμπτη, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με δημοσίευμα, προχώρησαν σε ξυλοδαρμό νεαρού μετά τη σύλληψή του.

Όπως διακρίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Πριν, ο Κώστας Καλαμπόκας, υποψήφιος των φετινών πανελλαδικών, φέρει εμφανέστατα σημάδια από χτυπήματα στο πρόσωπο και στα πόδια, καθώς και χτύπημα από κλομπ στο κεφάλι!

Όπως σημείωσε στο Πριν ο πατέρας του, Χρήστος Καλαμπόκας, όταν οι γονείς είδαν το παιδί τους τα ξημερώματα της Παρασκευής στη ΓΑΔΑ και διαπίστωσαν το χτύπημα από κλομπ στο κεφάλι απαίτησαν από τον αξιωματικό υπηρεσίας να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε αξονική εξέταση, κάτι που πραγματοποιήθηκε, ευτυχώς χωρίς να διαπιστωθούν σοβαρότερα προβλήματα.

Η όλη εικόνα του συλληφθέντα διαδηλωτή πάντως αναδεικνύει την αγριότητα με την οποία έδρασαν οι αστυνομικές δυνάμεις κατά το συλλαλητήριο της Πέμπτης.

Ο 18χρονος Κώστας είναι ο νεαρός που έμαθε από τον πατέρα του ότι περνά στη Νομική Αθήνας, κατά τη μεταφορά του στην Ευελπίδων.

Δείτε επίσης: «Κώστα! Κώστα! Νομική Αθήνας!»

kostas 2
Σημάδια ξυλοδαρμού από αστυνομικούς φέρει ο υποψήφιος των πανελλαδικών που συνελήφθη στο συλλαλητήριο της Πέμπτης (Εικόνες)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί