Γ. Δραγασάκης: Αναβιώνουν τον αυταρχισμό, οργανώνουν προβοκάτσιες

Κριτική στην κυβέρνηση έκανε με δήλωση για τα σοβαρά γεγονότα αστυνομικής βίας της Πέμπτης, στη διάρκεια της διαδήλωσης κατά του νόμου Χρυσοχοΐδη για τις διαδηλώσεις, έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκης.

Με αφορμή το όργιο καταστολής από τις αστυνομικές δυνάμεις και τις καταγγελίες της αστυνομίας εις βάρος υπαστυνόμου ότι «απέτρεψε χειροδικώντας, τη σύλληψη κουκουλοφόρου», που έχουν καταρριφθεί από βίντεο και τη μαρτυρία του μέλους του οργανωτικού γραφείου της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Άγγελου Γκόγκογλου, ο Γιάννης Δραγασάκης σημειώνει τα εξής:

«Τελικά ο δήθεν κουκουλοφόρος δεν ήταν άλλος από το 67χρονο στέλεχος της Αριστεράς, που δεκαετίες τώρα, χωρίς καμία “κουκούλα”, συμμετέχει ενεργά στους αγώνες του λαού & της Αριστεράς Άγγελο Γκόγκογλου. 

»Λάθος ή ατυχία των εκτελεστικών οργάνων; Το πράγμα θα ήταν αστείο αν δεν αποκάλυπτε προθέσεις & τάσεις επικίνδυνες για τη δημοκρατία. 

»Καλλιεργούν το φόβο, αναβιώνουν τον αυταρχισμό, οργανώνουν προβοκάτσιες διότι δεν εμπιστεύονται το λαό, φοβούνται την κοινωνία».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί