Όταν ο τυχοδιωκτισμός γινόταν “αντιπολίτευση” από τη ΝΔ ή πώς Αυγενάκης και Σταμάτης στήριζαν τον Ερντογάν! (βίντεο)

Για να θυμηθούμε ποιοι “έπαιζαν” με τα εθνικά θέματα, για κομματικούς λόγους, και στήριζαν τις προκλητικές – επιθετικές πολιτικές της Τουρκίας

Πάμε μια ακόμα φορά για να θυμηθούμε τους Έλληνες πολιτικούς που στήριζαν τον Ερντογάν, όταν από την ελληνική πλευρά υπήρχε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Για να αποδειχτεί πόσο τυχοδιωκτική ήταν η στάση των στελεχών του σημερινού κυβερνητικού κόμματος της ΝΔ και τότε αντιπολιτευόμενου. Ακόμα και τον προκλητικό γείτονα στήριζαν στα εθνικά θέματα, αρκεί να κάνουν αντιπολίτευση!

Η ΝΔ ήταν ακόμα αντιπολίτευση, ο Ερντογάν και οι συνεργάτες του προκαλούσαν και τότε όπως και τώρα σαν “χωροφύλακες” της περιοχής, αλλά ο τότε γραμματέας της ΝΔ και σήμερα υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, για τις τουρκικές προκλήσεις χρέωνε την ευθύνη στην κυβέρνηση Τσίπρα! Προσέξτε, όχι γιατί απαντούσε με λάθος πολιτική (αυτό προφανώς θα μπορούσε να το ισχυριστεί, ως πολιτική κριτική) αλλά επειδή, για τον κ. Αυγενάκη, η Ελλάδα τροφοδοτούσε την ένταση με την Τουρκία! Ακριβώς όπως το έλεγε και το λέει ο Τούρκος πρόεδρος, τον οποίο ασφαλώς πίστευε και δικαιολογούσε ο Αυγενάκης!

Δείτε: Όταν ο Αυγενάκης έλεγε πως η Ελλάδα, με κυβέρνηση Τσίπρα, προκαλούσε την Τουρκία και τον Ερντογάν! (βίντεο)

Ναι, αυτή, με ξεκάθαρο τρόπο, ήταν η άποψη που εξέφραζε μέσω της ΕΡΤ ο κ. Αυγενάκης! Από τότε η φράση του έμεινε σαν… “βάστα γερά Ερντογάν”, ώστε να φανεί πόσο αντεθνική άποψη κατέθεσε, μόνο και μόνο για να κάνει κομματική αντιπολίτευση σε ένα κορυφαίο εθνικό θέμα.

Δείτε την εξοργιστική δήλωση που είχε κάνει τον Απρίλιο του 2018 και προκάλεσε σάλο στα social media, καθώς, ως γνωστόν, η ελληνική δημοσιογραφία στο μεγάλο της μέρος, σιωπά στα νεοδημοκρατικά (από την εποχή της αντιπολίτευσης) ξεπουλήματα και τις προκλητικές πολιτικές…

Ενώ περίπου την ίδια περίοδο, κατά την διάρκεια της πρωινής εκπομπής του Σκάι στον Γ. Αυτιά, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης μεταξύ άλλων, δήλωσε σε σχετική ερώτηση της βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χαράς Καφαντάρη, ότι πιστεύει περισσότερο τον Ερντογάν, από τον τότε Έλληνα πρωθυπουργό.

Δείτε: Σταμάτης: Πιστεύω περισσότερο τον Ερντογάν από τον Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ: Ξεπερνούν επικίνδυνα κάθε όριο (Βίντεο)

Δείτε επίσης: Αν ψάχνουν για “Δούρειους ίππους” του Ερντογάν, ας ρωτήσουν τον Αυγενάκη και τον Σταμάτη (βίντεο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί