ΣΥΡΙΖΑ: Κρύβεται ο κ. Χρυσοχοϊδης

«Η πολιτική επιλογή της καταστολής από την πλευρά της κυβέρνησης και, κατά τα φαινόμενα, του αρμόδιου υπουργού, είναι καταδικασμένη να αποτύχει», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μπορεί να κρύβεται από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, αλλά δεν μπορεί να κρύψει τις ευθύνες του.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης απέρριψε το αίτημα για συνάντηση με αντιπροσωπεία του κόμματος, αποτελούμενη από τον Γραμματέα της Κ.Ε και βουλευτή Επικρατείας, Πάνο Σκουρλέτη, τους βουλευτές Θεόδωρο Δρίτσα και Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον πρώην Αν. Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Ρήγα, προκειμένου να τεθούν υπόψη του συγκεκριμένα ζητήματα που σχετίζονται με τον τρόπο που έδρασε χθες η ΕΛ.ΑΣ. στο Σύνταγμα, επιτιθέμενη στους διαδηλωτές οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα συνδικαλιστικών φορέων και του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε περιπτώσεις όπως αυτή, όπου θέματα δημοκρατίας αξιώνουν απαντήσεις και ξεκάθαρες τοποθετήσεις, η σιωπή «δεν είναι χρυσός», αλλά υπεκφυγή.

Η πολιτική επιλογή της καταστολής από την πλευρά της κυβέρνησης και, κατά τα φαινόμενα, του αρμόδιου υπουργού, είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί